Соросоиди и Реформатори Ревнаха: КОЩУНСТВО Е ДА КАНИМ ПУТИН ЗА 3 МАРТ НА ШИПКА! Редно е да Поканим НАТО!!! България посреща Путин с невиждани Яростни Протести! Виж Тук:

Днес в предаването „Тази събота и неделя“ по Btv с водещ соросоидната грантова журналистка Жени Марчева, бе излъчена дискусия на тема: “Трябва ли да поканим Владимир Путин за честванията на 140 години от освобождението на България при положение, че по това време страната ни ще е председател на Европейския съюз. И дали посещението на руския президент за 3-ти март няма да бъде изтълкувано зле от нашите евро-атлантически партньори“. Без майтап- такава бе темата на дискусията!!!

Гости в студиото бяха проф. Светлана Шаренкова, председател на форум „България – Русия“ и десния политик Димитър Делчев – зам. председател на Движение  „България на гражданите“.

Нека отбележим най-напред, че такава „дискусия“ изобщо не трябваше да има, защото ДБГ ултрамаргинална партийка, която на последните избори бе подкрепена от една шепа хора. Докато българите, които обичат Русия и руския президент са над 86 % според последните социологически проучвания.

Но както е известно bTV и Нова тв. от години са на пряка финансова издръжка към фондацията „Америка за България“ и трябва да си заработват грантовото спонсориране по някакъв начин. Така че „дискусията“ се състоя.

В хода на разговора стана ясно, че „аргументите“ на Димитър Делчев против патронажа на Владимир Путин са абсолютно несъстоятелни, силно абсурдни и дори смешни. Те, ДБГ не били против присъствието на руския президент на тържествата, но категорично се обявявали срещу това Владимир Путин да е техен патрон, защото „патронаж“ означавало да преклоним глава пред някого, а ние, видите ли,  не трябвало да прекланяме глава пред никого. (Ние от Skandalno.net призоваваме неграмотното недоразумение Делчев да отвори тълковния речник и да провери какво все пак значи думата „патронаж“. И сетне да си удари сам два шамара за глупостите, които изрече.)

Нека кажем на г-н Димитър Делчев още, че българите не са прекланяли глава пред никого. Но днес  те са в лапите на Евросъюза и САЩ, които унищожиха икономиката и армията българска… а с тях съсипаха духовно, морално и физически и народа ни.

Още по-лошото е, че след като не можаха да ни унищожат напълно с икономически средства, сега нашите „приятели“ от ЕС и САЩ се мъчат да ни унищожат етнически като непрекъснато вкарват в България мигранти-мюсюлмани, които да променят българския генофонд. Тези ислямски джихадисти влизат  в България на сравнително малки „порции“, за да не се забелязва голям наплив, който да провокира ответна реакция от обществото. Но те навлизат непрекъснато и педя по педя превземат земята на българите. А потокът през границата ни не секва нито за миг. Доказа го фактът, че снощи 10 от тези нелегални мигранти загинаха в катастрофа близо до Пазарджик. А уж през границата ни вече и пиле не можело да прехвръкне!

Соросоидния грантаджия и дясна ръка на Кунева, Димитър Делчев не пропусна да натърти и „опорната си точка“, спусната му от наръчника на ЦРУ за България: Че за свободата на България са се били и румънци, и финландци… че дори и един японски самурай?! Псевдо-историкът от ДБГ, обаче, пропусна да спомене, че по това време Финландия е част от Руската империя и не обели и дума по въпроса, че кръвопролитните боеве срещу мощната турска армия са се водили не от румънската, финландската или японската армия, а еднолично от РУСКАТА  войска, начело с РУСКИЯ ИМПЕРАТОР.

И, че ако „цялата руска земя, по думите на Достоевски, не се бе вдигнала, за да помогне на своята посестрима България“, ние, българите, още щяхме да носим фесове. И щяхме да се броим на пръсти като последните мохикани в Канада от романите на Фенимор Купър. А за времето, през което бяхме съюзници на Русия и СССР, България достигна рекордните 9 милиона души население.

Другият още по-ялов „аргумент“ на Димитър Делчев бе, че догодина ни предстояло едно събитие, което било някакъв голям връх в нашата история. С тези гръмки думи пишман -реформаторът визира „височайшето благоволение“ на Запада страната ни, заедно с още две-три други държави-членки на ЕС, да председателства възможно най- СИМВОЛИЧНО и само за няколко месеца, Европейския съвет.

Трябва да кажем на г-н Делчев, че ние българите въобще не признаваме подобно събитие за какъвто и да е връх. Защото ЕС първо съсипа родината ни, а сега се опитва и да я унищожи напълно заради геополитическите си цели.

За нас връх в българската история е оня величав Шипченски връх, „покрит с бели кости и със кървав мъх“. Онзи колос, който стана „на безсмъртен подвиг, паметник огромен“.

И неслучайно народният поет Иван Вазов обезсмърти и дари с най-хубавите си стихове именно обвитата в мъгли ЧУТОВНА  ШИПКА. Защото там руси и българи скрепиха своето СВЕЩЕНО БРАТСТВО не само с общите си славянски ген, език и вяра, но и с кръвта си.

Едно братство по род и кръв, което никой не можа, и не може да унищожи!

Но ако продължим с анализа, ще видим, че въпросният г-н Делчев в продължание на целия абсурден диспут изкаканиза една дозина противоречия. Защото колкото и да му се искаше, той нямаше как да противопостави каквито и да е смислени аргументи против българо-руско-славянското братство.

Той заяви, че независимата ни родина не трябвало да прекланя глава пред никоя велика сила- не само пред Русия, но и пред САЩ. Но секунди по-късно попита: „А какво ще си кажат на Запад, ако тържествата за 3-ти март в България догодина се проведат под патронажа на руския президент Владимир Путин“.

Значи Делчев и подобните му национални предатели, вече отдавна са преклонили глава пред меча на кръстоносците. И като потвърждение на това, соросоидния платен агент най-нагло предложи в ефир, вместо Владимир Путин, за 3-ти март да поканим… НАТО?! Какво падение и неописуем ПОЗОР!

Но за храненикът на Сорос, уважението, признателността и обичта към великия руски народ, който проля кръвта на стотици хиляди свои синове за нашата свобода, не значат абсолютно нищо. За него е важно единствено господарите му на Запад да не му се карат. И да продължат периодично да му снасят грантове в банковата сметка.

Делчев и соросоидната пасмина, която го е вербувала, както и стратезите им от ЦРУ, които изливат милиарди с цел американизацията на България, обаче не са си направили добре сметката. Колкото и да шикалкавят, да пренаписват историята ни и да манипулират общественото мнение, историческата истина няма как да бъде заличена. А тя е, че Третата българска държава бе отвоювана и създадена единствено и само благодарение на Русия!

Ето защо въпреки подсмърчанията на хилядите нашенски платени соросоидни агенти на влияние, на 3-ти март догодина руският президент Владимир Путин ще посети България като патрон на честванията на 140-годишнината от Освобождението на България от Турско робство! Където на връх Шипка ще застане рамо до рамо с българския президент Румен Радев за да отдаде чест на руските войни и наши опълченци, загинали за свободата на България!

Защото гордият български народ не е прекланял глава нито пред турския ятаган, нито пред хитлеристкия ботуш. Великият наш народ няма да преклони глава и пред днешните западни нашественици. Макар последните вече да са ни колонизирали тотално. Защото българинът никога не се предава. Защото българинът няма пленено бойно знаме. Защото българинът е Човек с Гръбнак и и силно развито усещане за Достойнство!

Затова България ще живее вечно. Защото никой не може да унищожи вековната атавистична сила на българския дух. Skandalno.net

Вижте Видеото, в което ДБГ искат НАТО за 140 годишнината от Освобождението:

Виж Тук:  

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Вижте „Скандално нет“ няма смисъл да изтъквате скудоумието на такива лица ,като Д.Делчев. Той за мен е някой толкова неизвестен ,че бих поговорила и с досадна хлебарка но не и с този никой. Аз уважавам Русия и направеното от нея за освобождаването ни от турско робство и винаги ще почитам саможертвата на обикновените хора ,руснаци румънци финландци българи ,които не са се позовавали на разни политики ,а на вярата в православието и идеите си то да просъществува. И ако Путин ще е представител на тези хора ще бъда доволен да присъства на празненствата по случай 140г. от Освобождението ни. А на родоотстъпници като Д.Делчев ще кажа „БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ“ от такива „умници“

  2. az ne sam glasuvala za borisov ne go priznavam toi ne e moia premier pasminata borisov 3 e treti publicen dom treto bordelo ot stari kurvi i predateli tazi fasla zaharieva niama nikakva razlika ot maloumnika plevneliev i delcev mijiturki kakvo steli da pomisliat krastonoscite i sorosoidite amerikanskite banditi tezi goreposoceni bokluci ne me interesuvat az predlagam mejdu 18 fevruari i 3 mart 2018 daspretnem edin protest iz cialata strana tocno pred evropeiskite im gosti daim kajem kakvi sa v ocite na balgarskia narod a za vsiaka losa duma srestu putin da gi nakaje gospod

  3. balgarskia narod obica rusia putin e nadejda
    izstradalia balgarski narod gospodin m a k a r o v predaite na gospodin p u t i n i ruskia narod ce b s p i celia balgarski narod obica rusia i ruskia narod iziavleniata na politicite v balgaria ne sa na balgarskia narod s a st es i nato van ot balgaria

  4. p o m o st b r a t s k a r u s i a s p a s e t e n i ot t i r a n i n a b b o r i s o v 3 balgarskia narod z a g i v a 5 u ni 2017

  5. boiko b kaza no kakvo se okaza ce ogradata na granicata e tolkova stabilna ce pile ne mole da prefrakne kak togava ot kade prefraknaha avganistancite bez dokumenti v busa na 16 godisnia ciganin bez dokument za upravlenie na mps ise ubiha onia den na boikovata magistrala do pazardjik mai stabilna ograda prez koiato pile ne moje da prefrakne e samo boikovata v bankia na dvoreca mu i na dvorcite na upravliavastite ubiici na balgaria i haroda spasenie zov za spasenie ot bejanci i upravliavastata grob

  6. Грехота и падение е да пишеш коментари на латиница, както го правиш в мобилния си телефон към връстници и приятели.Мария Господинова 777-вие неграмотна ли сте, или не знаете,как да превключите лаптопа си на кирилица?Като каква се изживявате?
    Публикацията на Иво Македонски е точна,емоционална и храбра!Да пишеш за Русия,Путин и историята на българо руските взаимоотношения ти трябва храброст,родолюбие и познаване на народопсихологията.Доктрини и политики нямат нищо общо с отношенията между два православни народи,особено сближени при отвоюването на свещената кауза на Освобождението.Лицемерието и бездушието, изразено като бездействие след кланетата през 1876г.си личи и днес.Забележително е лицемерието на европейските лидери след атентати и посегателства.Какви важни документи подписаха,как изразиха грижата си за човеците,исконни жители, населяващи континента Европа? Никак!Техните съболезнователни депеши са отвратително лицемерие, защото случващото се на улицата и в живота на обикновения европеец е направено с тяхно активно участие.Здраво стъпили на земята,съхранявайки всички християнски ценности, отстоявайки интересите на Родината си,Русия не е този агресор,който застрашава България и света.Аз гласувам за идването на Путин догодина.Аз гласувам за подновяването на двустранните отношения,които ще станат приоритет на България,когато тя възвърне суверенитета си.Това ще се случи скоро,аз вярвам в разума и гения на своя народ.

  7. И ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО Е ИМАЛО ‘БЪЛГАРИ’-ИБРИКЧИИ,НО КАТО СЕГАШНИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА Н П О-а,СЛУГИ НА ОТВЪД ОКЕАНСКИЯ НИ ‘ПОКРОВИТЕЛ’,НЕ Е ИМАЛО.ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТЕЗИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕЙ-ЛЕСБО-ТРАНССЕСУАЛНИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ПРИРОДНИ ИЗВРАЩЕНИЯ,СЕ ПОЛЗУВАТ ОТ ПОДКРЕПАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.И ОТ 9 МИЛИОНА,НЕЩАСТНА РОДИНО,ТИ ОСТАНАХА 5.5 МИЛИОНА БЕДНИ И ОБЕЗКУРАЖЕНИ ХОРА.

  8. Абе едно време бях добър по геометрия ама не съм чувал за „соросоид“…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *