Лиляна Павлова изпадна в депресия! Вижте кой я докара до истерични сълзи и тежка обида!

Лиляна Павлова е изпаднала в  депресия, издадоха нейни съпартийци. Дамата,  която след асфалта,  ще отговоря за председателството ни на ЕС, още не може да се съвземе от удара, който понесе заради любимите си чанти.

Той обаче не беше само по чантите, а и по самочувствието й. Снимките, които показваха аксесоарите, неволно улавяха и тялото на притежателката им, а народът, който по принцип първо си избира управниците, а после започва да ги мрази, изля „чувствата“ си върху фигурата на Лилито, вместо към марковите изделия с вид на пазарски торби.

Като последен удар се появи и снимката на Павлова по време на клетвата на правителството. Незнайно защо тя беше избрала зелена сатенена риза, която блестеше като светофар и така се открояваше като паун на фона на делово облечените си колежки. От кой цирк я взе назаем? От кой бутик и за колко хиляди евро цъфна в този папагалски цвят – заваляха коментари в нета.

В политиката си има правила и не можеш да се избараш в ярки цветове и къса поличка на официално мероприятие, всъщност най-официалното  – клетвата пред народа. Стайлингът изисква приглушена тоналност и костюми с модерна, но делова кройка, без значение колко струват. За предпочитане е да не са равни на един километър асфалт.

„Аз мога да понеса всичко, но когато виждам, че даже детето ми  също страда и ме гледа накриво заради критиките,  ми е адски неприятно. Не мога да разбера защо ме нападат медиите и в социалните мрежи. Никой не си избира фигурата”, тръшкала се  Павлова пред свои приятелки в ГЕРБ, издаде вестник „Ретро“.

В интерес на истината, нито една медия не е писала за фигурата на Бойковото Лили. Самата бивша регионална министърка си избра сигналнозелената блузка и я облече върху фигурата си, а чантите няма как да бъдат снимани отделно, затова също бяха в ръката й, за да не излезе, че журналистите си измислят. Това, че народът е забелязал и коментирал друго,  е проблем на самите коментиращи. А те пък не търпят охранени и безволеви управници, защото не е въпрос на фигура, а на елементарна дисциплина и диета. Все пак представят България, а не клиниката на д-р Емилова.

Колкото до чантите, ами свиквайте, драги сънародници.

Павлова не е единствената, която държи в ръката си скъпоценното бижу.

Ако се вгледате в дамите на управленски постове, ще излезе, че те са взели доживотни кредити, за да си купят…чанти. Защото заплата им не покрива и една.

Например Мая Манолова  не спира да демонстрира  стилни облекла, които не са много скъпи, но пък поръчвани с вкус. Тя също имала тиха страст към чантите и притежавала цяла колекция. За всеки тоалет – различна.  Омбудсманът  държала колекция си от аксесоари и обувки в отделен гардероб, а любимата й марка била „Фурла“.

Манолова била редовна клиентка на бутика  на италианския бранд на булевард „Витоша“ в София. А там чантите се продават от 500 лева – най-евтината и стигат до два бона.

По същата марка  си падала и депутатката от ГЕРБ Милена Дамянова. Засега тя имала само два модела, но зя всеки броила  по 2000 лева. Тя е депутат отново и смята да увеличи колекцията си.

Министър  Николина Ангелкова и съпартийката й Даниела Дариткова също били сред вип клиентките във „Фурла“, Ангелкова купувала модели в тъмни цветове, а д-р Дариткова си падала по по-кокетните и пъстри моди.

Десислава Атанасова се отбивала редовно в италианския бутик, но прескачала и при френската конкуренция, защото смятала, че й отива повече френския шик. Ако се сбори с останалите си колежки за първото място по  скъпи аксесоари, със сигурност ще го спечели, говорят в парламента.

Далеч зад нея се нареждат  депутатката от ГЕРБ Галя Георгиева, която притежава чанта „Карън Милън“ , бившата шефка на енергетиката Теменужка Петкова, която се перчи със „Селин“ за три бона и съпартийката й  Стефани Михайлова, която ходи на работа с три пъти по-евтино  куфарче на „Майкъл Корс“.

Парламентът се е превърнал в панаир на суетата, а народът определено се дразни. И няма как да превиваш гръб за 430 лева на месец и да гледаш как тези, които си избрал да те управляват, тотално са се самозабравили и единственото, което ги интересува е какво костюмче да облекат, коя модна марка да надянат върху снагите си и обувките на кой дизайнер ще отиват на коланчето им от 1000 лева и чантичката от 3000.

Чантите на дамите във властта се превърнаха в парад на самозабравата, жаждата за слава и нахалството!

Откъде пари – няма да питаме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Правилно. Има си протокол. Не можеш да тръгнеш като палячо. А и жените би трябвало да имат чувство за естетика. Знаем, че депутатите и министрите са нагушиха с пари, но да ги лепят по телесата си е нелепо

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *