Ало, има ли каруцар в самолета? А кон? Кървавата истина лъсна!

Има ли каруцар в самолета?

Може би този въпрос вече трябва да задават журналистите, ако искат да получат що годе смислен отговор на въпросите, които ги интересуват.

Иначе се леят лъжи, лъжи и пак лъжи!

Така в България непрекъснато се замазват очите на хората, а още по-лошо – лъжем и западните държави.

Само преди дни вътрешният министър обясни, че мигрантският натиск по границата ни толкова е намалял, че са хванати едва шест души, които искали да минат нелегално у нас. И били върнати обратно в Турция.

Дори Негово математическо величество проф. Михаил Константинов този път млъкна и не излезе да изчислява по телевизията как така само 6 души са тръгнали да минават границата, а в същото време 17 от тях се возеха най-спокойно в микробус по магистрала „Тракия“, докато шофьорът /без книжка/ не задряма и не го блъсна в дърво. 10 от несъщестуващите 17 загинаха, трагедията беше неописуема, нямаше как да се скрие и гръмна във всички световни агенции. А по време тя случайно съвпадна с ужасното клане в Лондон, извършено от ислямисти.

Влязъл неочаквано в обяснителен режим,  вътрешният министър Валентин Радев все пак се появи по телевизията и направи разкритие, че мигрантите са влезли от откъм турската граница. /Ние пък кой знае защо мислехме, че падат от небето!/

И допълни:  Аз бях там вчера, показаха ми как минават бежанците. Някои успяваме да ги хванем, някои –  минават.  Има ограда, обаче те я режат, ние после я шием и така се борим!

Браво!

Ами назначете шивачи и оксиженисти там, защо са ви полицаи, г-н Радев?

За загиналия 16-годишен шофьор без книжка пък министърът каза, че не за пръв път правел такива нелегални курсове и превозвал мигранти.

Наистина не ни излиза математиката! Няма мигрантски натиск, едва шест души са хванати, а момчето /мир на праха му/ от доста време возело нелегални по магистралата ни. И го направило в нощта, в която цялата полиция уж беше на акция за нередовни шофьори!

Унгария си направи ограда и през нея пиле не може да прехвръкне.

Ние дадохме сума ти пари и пак си прехвърча каквото си поиска. И когато си поиска.

Днес Мадж Алгафари заяви, че през България минават ислямисти и отиват в ЕС да подготвят атентати. Показателно е, че в микробуса са пътували само млади мъже.  Това бежанци от войната ли са? Или обучени терористи? Или хора, които ще се обучават на място – там, накъдето са се запътили?

Видно е и за слепите, че в България има схема за „внос на мигранти“.

И се питаме – щом уж никой не напира да минава, а в същото време София е пълна с нелегално пребиваващи, пък Сърбия лови и ни връща цели автобуси – има ли каруцар в самолета?

Тоест има ли пилот в кабинета?

И по-точно има ли и полицейско участие в нелегалния трафик? Защото на практика ограда съществува, гранична полиция патрулира, а мигрантите влизат на добре организирани групи и никой не ги вижда.

Ние искаме отговор на този въпрос  г-н Радев!

Участват ли и полицаи в трафика? Защото ако не участват, потокът е доста необясним.

Или най-важното е да замазваме очите на всички, пък кой участва не е важно.

Нали хванаха собственика на буса?

А шофьорът почина.

Случаят е почти приключен.

Радев лично посети границата, а керванът си върви ли върви…

Защо така?

Има ли „каруцар“, или е на толкова високо място, че не смеем да кажем и името му?

Това ни интересува! Докато не е станал атентат и тук!

Останалото е алабалистика!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ако се стреля на месо, като на истинска граница ще спрат да „режат“.

  2. iasno granicnata policia si zatvaria ocite zastoto vzema pari ot migrantite palniat si djobovete granicnite prostitutki se ocitat na borisov taka kakto sa se razbrali sas turskia sultan sa bratia borisov e brat sasvsicki musolmani samo sas sobstvenia si narod ne e brat

  3. То държава няма, вие каруцар търсите. Всичко е разграден двор

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *