СМЕЛО, БЪЛГАРИ, ДИКТАТУРАТА Е НА РЪБА! САМО ЕДНО ПОСЛЕДНО УСИЛИЕ И ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА!

Български емигрант съм в САЩ. Тук, във Флорида хората се отнасят изключително спокойно към уж силно смъртоносния коронавирус. Първо, никой по улиците или в хипермаркетите не носи тези смешни маски. Лекарите казаха по ТВ-то, че те въобще не предпазват, а американците гледат много телевизия.

Страх от коронавируса тук няма, но пък витае друг един страх:

Голяма част от янките са убедени, че зад тая мъгла се спотайва нещо друго. Съмняват се, че може в един момент собственото им правителство или стоящи зад него тъмни сили, да тръгнат срещу народа.

Това тук в Щатите се брои за постоянна опасност и неслучайно са си го закрепили в конституцията още преди 200 години.

Само в техните закони е упоменато, че ако в даден момент правителството тръгне срещу народа, то последният има правото да го свали с оръжие.

Затова и американците масово са въоражени. А в пика на корона-кризата изкупиха мунициите от оръжейните магазини. И да свалят антинародното си правителство с оръжие не го считат за свое право, а за задължение. Говорят си го публично и често. Имат си даже и такива структури. Наричат ги Militia. Които се активират в два случая: ако властта се самозабрави или при външно нападение над страната.

В България такива структури няма и въпреки че Властта на ГЕРБ отдавна се е самозабравила, геноцидът й срещу народа продължава по план… без да има кой да я спре. Какъв го дирим 3 милиона вече навън, бе. От хубост не сме излезли, ами да спасим кожите.

5 пъти ГЕРБ ми саботираха бизнеса, 3 пъти ме фалираха, рекетираха ме, затваряха ми обекти… Последният фалит, от който така и не можах да се съвзема, ме завари с деца на 1 и 3 години. Почти ни унищожиха физически. Всичко загубихме. Майната им на парите – печелят се… Но големият удар беше, че ни унищожиха вярата. Това загубихме – вярата, че можем да направим нещо в родината си.

И вместо да си правим бизнеса в България, със съпругата ми избягахме да го въртим тук, в Щатите. И така вече 6-та година.

Често плача, като гледам ужаса, през който минавате обични ми сънародници.

Вие сте в тиха, необявена и неосъзната гражданска война. Налице е разломно противопоставяне – гербеджийницата срещу собствения й народ. А Борисов и мафиотската му шайка могат да бъдат свалени само чрез бунт! Не мирен протест, а масов и отчаян народен бунт. За такъв не са ни нужни много хора. 20 хиляди в София са достатъчни. Такива бих нарекъл мъже с топки. Педалите с яйчниците и кошниците с лицемерни „граждански права“ да стоят настрана.

20 хиляди български мъже с топки. Мечти ли са това?! Но като погледна, в родината си виждам само едни млади, нежни медицински сестрички. По – бойни и смели от мъжете излязоха… и мадурите им по големи. Срам! Срам! Кой Цар, Княз, Кан е изпращал на бойното поле жени, бе Ганьовци. А вий оставихте тия нежни момичета сами да се борят и за вашият живот. Не за интересите и благосъстоянието, а за живота ви. Да се говори за печалба вече е нелепо, днес, когато трябва да спасяваме душите от дявола и живота от смъртта! Обичам ви, а ме боли. Господи, колко ме боли!

Пламен Пасков от колко време ви говори да се въоръжавате… не само с търпение? Подтекстът е бунт… всенароден и помитащ. Бунт за спасение! Или още не сте го проумели, обични мои… роби български!

Защото с разходки по улиците се сваляше власт в едни отминали вече години. Друго е вече времето, не го ли виждате. Властта се гаври с вас и ви убива духовно и физически ежедневно, как като се приберете вечер, гледате жените и децата си в очите, Как бре, братя, как…

Какво ви стана? Тая държава да загубим,…от красива по красива. Мъка,… ще ме спука.

Какво имаме ние, какво имат тия янкита. Хумуса на почвата им тук, във Флорида, 2 сантиметра. Имали палми… И?… Гледаш ги точно една седмица и после не ги виждаш. И всичката им работа такава – пластмасова.

А нашето гледаш, гледаш… пълни ти окото, оттам и душата. Красиво, та се пука, а очите ти отворени като рилски езера, кат керечьови петна, не мож ги затвори. И тая една педя райска земя не сколасахме да опазим.

Времето на мирните протести приключи. Революция е нужна! Имаме исторически, времеви прозорец отворен. Ако ли и него изпуснем, в близките години бунт не може да стане… Нещо ми затихвате обаче, имам чувството че гледате как да гушнете букета първи. Че да преварите нацията и държавата. Че е тежко да ти умират пред очите. Натам сте се насочили, това ще последва от днешното ви бездействие.

Диктатурата на ГЕРБ е на ръба, само едно усилие ви трябва. Едно и последно… Не оставяйте тая пасмина чужди агенти дето ви управлява, пак да ви излъже.

Вие сте над тях, вие сте и изгрева, и залеза, и водата, и огъня, вие сте и брашното, и маята, а накратко – народа на Бога.

Знайте го, чувствайте го, виждайте го. Всичко е позволено на Народа на Бога, освен едно – страхът! Връщам се да се боря с вас! Skandalno.net

Антон Божилов, Флорида, САЩ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ. НАРОДЕ. СРЕЩУ. ФАШИЗМА. НА. БЪЛГАРОУБИЕЦА. БОРИСОВ. И. МАФИОТСКАТА. МУ. ШАЙКА. ГЕРБ. В. ИМЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. НАТО. ЕС. САЩ. СОРОС. ВЪН. ОТ. БЪЛГАРИЯ. ДА. ЖИВЕЕ. И. ПРЕБЪДЕ. ВЕЛИКА. И. СВЯТА. БРАТСКА. НАВЕКИ. РУСИЯ

  2. ПРОВЕРЕТЕ. ИМОТИТЕ. И. БАНКОВИТЕ. СМЕТКИ. НА. ОХРАНАТА. НА. БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ. ФАШИСТКАТА. МАФИЯ. ГЕРБ

  3. Драги ми Антон Божилов от Флорида в САЩ, стой си със хамериканците въоръжавай се и стига с БОЛШЕВИШКИЯ си призив въстание,въстание . Че нямаш топки ми е ясно, то и над 2 млн. които са като теб , НО поне помагат . Я ми кази с думи прости 20 хил. в София свалят бат Бойко и КВООО … по ранно идваха от Кремъл, сега от Белия Дом ли ШЪ дойдете. Стига си ръсил глюпости … комунистите избягаха на Запад с пачките не на Изток, а за такива като теб… трохите ТАМ . Мий чиниите и се въоръжавай, туко виж те вземат с тия призиви за агент на Кремъл и ти спретнат някоя Флоридска Пролет :) !
    Кибик Блаже

    • Благовесте, парцалак соросоиден и още повеке платен такъв… що не си таковаш майката бе платена мишко американска. На Антон Божилов от Флорида – стискам ти ръката, приятелю, ти си истински българин с прекрасна душа. Дано народът ни чуе чистосърдечният ти патриотичен призив.

      • Ба , Пешо доколкото знам Сорос е хамериканец ??? Нещо си объркан брато ? Подлогите на кремъл соросоиди ли станаха ? Ти ШЪ бъдеш ли м/у 20 хил. маже с топки в София ? Праве един физик , „Той не знаедали Вселената е безкрайна, НО знае че глупоста болшевишка ебезкрайна“ ! Аре пливай!
        Кибик Блаже

    • Диагноза „маниакално-депресивна психоза“, придружена с „биполярно афективно разстройство“. Лечение – тежко и продължително,най-често неуспешно.

      • I az sam na tova mnenie.Blagoveste Gerberska mutro zatvori si plevalnika zashtoto Balgariya e na tova polojenie ot takiva otvarachki kato tebe!

    • В голяма грешка си. Сорос е УНГАРЕЦ. И Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА в Унгария. Както и в много други страни.

    • Скрий се, че ще ти настинат яйчниците, да не се наложи някой болшевик да ти ги сгрее. Явно точно за това мечтаеш. Ще ти се, но няма кой да се мърси с теб, моме.

  4. Бaте Бoйкo e велик !!!!
    Бaтe Бoйкo е герой !!!!
    Повелител на миcиpките е ТОЙ !!!!

  5. Благовесте, смени си името за да не оскверняваш днешния свят празник! Най-много ще ти прилича името Боклук!!!, пак започва с буквата „Б“, Запиши се в първи клас, защото и правописа ти е пълна трагедия като теб!

  6. К Кажи кога се връщаш да те посрещнем със цветя и музика. Ти ли ще поведеш народа, другарю- господин Втори Левски. Я си стой по-добре във Фрорида и си гледай рахата.

    • А ти господин демократе Иванов, Втори Рачко Пръдлето, кажи в коя дупка ще се скриеш кога стане напечено?!? Не те ли е срам бе Иванов, човека си е излял сърцето и душата, а ти се подиграваш, че и злобееш. От патриотизма му ли те втриса, родоотстъпнико нещастен.

  7. Връщайте се българи да спасим майка България че тиквата още малко и ще я довърши. Няма ли кой да гръмне това чудовище докога ще търпиме , ДОКОГА!!!!!!!!!!!!

  8. НАРОДЕ. ВЪОРЪЖАВАЙ. СЕ. И. СЕ. ОРГАНИЗИРАЙ. ДА. СВАЛИМ. БЪЛГАРОУБИЕЦА. БОРИСОВ. И. МАФИОТСКАТА. МУ. ХУНТА. ГЕРБ.

  9. Диктатурата ще се сгромоляса, когато направи държавата роб на глобалните капитали. Представете си, че боледувате от грип, съседите ви също и решавате да си стоите в къщи въпреки всичко, така било безопасно. От банката ви отпущат кредит, безлихвен, но със залог в бъдещето, всичко което имате. Яжте и пийте, пари бол, важно е да сме здрави. Да но ние не сме циганите, нито олигарсите и на нас няма кой да ги опрости. Ето така се става роб за дълго. Това ще се случи с послушните хора и послушните държави. Вече се е случвало, не е ново. Който и да дойде на власт след това, ще бъде обречен, заради международни договорености, членство в съюзи или нещо друго. Има само един вариант, да се обявим за нов народ и да създадем нова държава, но тогава всички съседи ще си вземат бившата собственост по право.

    • Иван, какво имаш предвид като казваш, че „всички народи ще си вземат бившата собственост по право“. Моля уточни.

      • уточнение- „всички съседи“

      • Иван има предвид гърците и турците, Петко! Последните са били чак до Виена! Ще им върнат земите в реални граници! Но дълговете на българите едва ли някой ще се навие да ги плаща…

  10. СЛЕДВА. ДЕБЮТ. ЧАУШЕСКУ ЗА. ДА. ОЦЕЛЕЕ. БЪЛГАРИЯ.
    СМЪРГ. ЗА. БОРИСОВ. БЪЛГАРОУБИЕЦА. ДОЛУ. МАФИЯ. ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *