Горанов: Средната класа са Маргинали, да не чакат помощ от държавата!

Една изпусната реплика, а колко много значи тя! „Маргинали“ така днес финансовият министър Владислав Горанов нарече самоосигуряващите се българи и отсече, че тази група няма да получи никаква помощ от държавата по повод корона-кризата.

„Социално слабите ще продължат да получават помощи от държавата, на държавна помощ могат да разчитат и собствениците на големи предприятия и фирми, за да продължат да изплащат заплати на работниците си, а тези граждани, които се самоосигуряват – тe ca coциaлнo изoлирaни, маргинали, и за тях няма какво да направим”, кaзa финaнcoвият миниcтър Влaдиcлaв Гoрaнoв във втoрник.

Я да видим кого по-точно обижда Горанов с презрителното „маргинали“ – 800 хил. самоосигуряващи се българи – архитекти, адвокати, занаятчии, интелигенция, дребни селски стопани и малки производители, целият дребен и среден бизнес, цялата все по-свиваща се средна класа на България. Все хора, които се борят с тежкия живот, без да разчитат на подаяния от държавата и не са се цанили все още за роби в големите мултинационални заводи. Независимата средна класа на България, която с всички сили от години ГЕРБ се стреми да вкара в „Червената книга“ на изчезващите видове.

Геноцидът срещу малцинството останали свободни и независими тече от 10 години. Само три години след като Хунтата взе властта, половината от малките фирми фалираха или спряха дейност, а собствениците им масово емигрираха на Запад. И едва днес Горанов направи най-страшното признание- че е било умишлено, а правителството ги мрази… защото самоосигуряващите се „маргинали“ не са нито безработни просяци, нито работещи, зависими от властта им роби. Мрази ги точно защото са независими и неподвластни. А на хунтата са й нужни безкритични роби!  Една изпусната реплика, а колко много значи тя. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. На бас с всеки който желае на каквото пожелае ,че за тези думи на Горанов ще се замълчи.Няма да се раздухва както се случи с Иво Христов за 80-те процента дебили.

  2. ВРЕМЕ. Е. НАРОДА. ДА. ЗАПОЧНЕ. Д АЙЙ. СЕ. СНАБДЯВА. С. ОРЪЖИЕ. И. ДА. СЕ. ОРГАНИЗИРА.

  3. А холядите чиновници от министри и депутати до последния чистач, те ни са ли маргинали? Държат ги, ласкаят ги, ухажват ги, защото те осигурянат гласове за прогнилата от корупция партия ГРОБ.

  4. Абе няма ли затвор за тази бокова подлога как не го е срам да съсипва бизнеса на българите и да унищожава малкото останала надежда за младите семейства . Грабвайте оръжието братя смачкайте гнидите дошло е време за РАЗПЛАТА!!!!!!!

  5. СЛЕД. 30. ГОДИНИ. СТИГНАХМЕ. ДО. КРАЯ. РЕВОЛЮЦИЯ. ИЛИ. ГЛАДНА. СМЪРТ. КОРОНОВИРУСА. Е. САМО. МАСКА. НА. ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. ОТ. ПРЕДАТЕЛИТЕ. БЪЛГАРОУБИЙЦИ. ГЕРБ. ВЪСТАВАЙ. НАРОДЕ.

  6. Маргинали са група от хора , които отхвърлят определени ценности. Следва , че ние отхвърляме техните „ценности“ на кражби , корупция , лъжи. Е затова народе няма да получаваш нищо а те и без да работят ще си получават заплатите и то увеличени.

  7. Нормално е измет и интелектуални запъртъци да мразят свободните хора, защото искат само робе около себе си!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *