Проф. Бакди: Ковид-19 НЕ Е ПО-ОПАСЕН от останалите Вируси! Мерките срещу него са Гротескни и Самоубийствени! (С ВИДЕО)


Проф. д-р Сушари Бакди е сред топ експертите на Германия в областта на инфекциозните болести – лекар, изследовател, вирусолог, микробиолог. От 22 години е директор на Института по вирусология и медицинска микробиология към университета в Майнц, Германия.

Не смятам, че Ковид-19 е по-опасен от останалите вируси. Мерките за борба с тази епидемия са гротескни, прекалени и направо опасни. Те ще доведат до смъртта на много повече хора, категоричен е професор Бакди. Той апелира да се предприеме кардинален обрат в отношението на властите към тази обикновена инфекция, защото счита сегашните крути мерки за гротескни, безсмислени и самоунищожителни.

Интервюто с проф. Бакди ВИЖ ТУК! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. T.e. този т.нар. „специалист“ предлага да бъдат оставени хората да си измират в адските мъки, които този вирус предизвиква и после, ако някой остане, да мисли как ще се оправя. Вирусът вече мутира. Това не е обикновен вирус! Никога, никъде по света от обикновен вирус не са измирали толкова много хора наведнъж! Тези хора и новини са като идиотите, които в безкрайното си умопомрачение и духовен мрак тръгнха да налагат извращението- всичките му разновидности- с децата като норма. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

    • Да Сте се замисляли, че този вирус от раждането си на пазара в Ухан е любимец на медиите? До сега да сте знаели кой старец кога умира в Европа, а сега почти поименно знаем? Нищо в сегашната ситуация не е нормално, а е имало и чуми и други епидемии по нашите земи хилядолетия. Когато медиите се втурват като кучета към нещо, да знаете, че са нахранени да го правят. За малко да ме разплачат с думите на Годжи за възрастните хора, а закон за тях така и не са приели 30 години. Малко е двуличничко, не мислите ли? Така нареченият е професор, доктор, вирусолог и микробиолог, директор на такъв институт. Ако той не е специалист, кой е, Бойко, Ананиев или някоя още по-дребна калинка с лампази?

      • Джоми, Джоми, приятелю на Боко, Муфтата и Кантара.Първия е известен със своята скромност, втория с голата си глава и че спасил животи, но не се споменава български или чужди. Разбира се това не е от значение, само дето не се съобщава колко живота не е спасил. Третия е известен най вече с прочутата враза:“ Ваксините не са престъпление срещу човечеството“ Дори и тези „корифеи“на медицинската мисъл ти казват, че никой досега не е умрял, нито е умирал, нито ще умре от коронованата буболечка.Все се бута при придружаващите заболявани. Ти на тях не вярваш, на доказани специалисти не вярваш, пък аз ако взема да ти кажа, че вирус преведено от латински=отрова. Отровата може да се произведе и да предизвика епидемии, но има въпроси, които всеки мислещ човек трябва да си зададе. 1.Какво количество е необходимо за да предизвика пандемия в целия свят? 2.По какъв начин е разпръсната отровата? 3. Коя сила кара „отровата-вирус“ да се размножава, попадайки в организма?
        Прав си за едно Джоми! Този вирус не е нормален. Той е вирус вампир.Виртуален Джоми.А д-р Сухари ти говари за нещо което има много имена и не са създадени, за да вредят, а да помагат. Ще ти кажа другите имена:“протити,микрозими,биони, соматиди, полиморфни частици.Вирусът е измислен като пострашен, за такива страхливци като теб.

  2. И защо този „голям специалист“ не отиде в Италия да помага, а си стои в къщи и говори глупости? При това постоянно си противоречи.

  3. Какъв е тоя индиец и кой реши, че е професор, та и директор на уважаван институт го произведоха? Що за глупост е това? Тотален фейк! Проверете информацията и мислете, тия глави не са на раменете ви само за украшение!

    • Безпартиен, ти от небето ли падаш, бе? Не знаеш ли, че половината топ лекари и компютърни специалисти в ЕС са индийци, пакистанци, араби и прочие. А нашият д-р Чирков да не би да не беше топ хирург там? И бившият шеф на пловдивското ХЕИ беше индиец. Боже помози!

      • Разбира се, че това го знам, но не е толкова сложно да се провери кой е тоя „професор“. Мним „учен“, такъв въобще не съществува, най-малко пък в Германия. Директорът и заместник-директорите са съвсем други личности, германци. Тоя сладур въобще липсва като кадър там! Как мислиш, кой и защо е поръчал тоя видеоклип? Даже и български субтитри има…

    • За 3 м. през зимата на 2016-2017 г. в Италия от обикновен сезонен грип са починали 24 981 души. За същите 3 м., но вече през зимния сезон 2019-2020 г. от коронавируса в Италия са починали 8 240 души. А в целия свят пак за последните 3 м. жертвите на коронавируса са 23 хил. души – тоест- по-малко, отколкото в Италия са се гътнали от сезонен грип за 3 м. през 2016 г. Тая статистика не те ли смущава, Безпартиен, или предпочиташ да вярваш в Ковид 19 както се вярва в Господ Бог – слепешката и ирационално… само щото пророкът коронавирусов Б.Б. ти плещи глупости от телевизора.

      • Е, той Буци освен глупости, друго не може да плещи, а аз съм атеист. Вярвам само и единствено на очите си. Мисълта ми беше, че някой си го е измислил тоя професор, та даже и в Германия го е насадил. Игрите на големите аз не ги схващам.

      • Там е работата, че дали е професор или не – в случая няма значение. По-важно е какво казва. А това, което казва, е вярно. Потвърждава се при засичане на известните до момента факти.

  4. „Хората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип…“ – това казва проф.Кантарджиев на 22.1.2019 г. в dariknews.bg
    „131 българи са починали след усложнения при грип през последните три месеца. Най-честите развития на заболяването са бронхити, синузити, както и остра дихателна недостатъчност.
    Повече от 27 000 души са лекувани от грипни вируси в болнични заведения, съобщи за БНР професорът по вирусология акад. Ангел Гълъбов.“ – news.bg от 22.3.2011 г.

    Въпрос – Колко са починали досега в Б-я от страшния, страховит коронавирус и колко са заболелите?
    Четете бе хора, пък ако искате – страхувайте си се, гърчете се без работа, доходи, стойте на опашки за маски и тоалетна хартия – ваша воля.
    Но без да знаете, да се информирате, да мислите със собствените си глави, не плюйте поне една компетентна, научно обоснована преценка на този професор.

  5. НЕ. ВИ. ЛИ. ОМРЪЗНА. ДА. ВИ. ТЪПЧАТ. И. УНИЖАВАТ. БЕ. НАРОДЕ. БЪЛГАРСКИ. ЛЕКАРСТВОТО. СРЕЩУ. КОРОНОВИРУСА. Е. ОРГАНИЗАЦИЯ. ВЪОРЪЖАВАНЕ. И. ДЕБЮТ. ЧАУШЕСКУ. ВЪН. БЪЛГАРОУБИЕЦА. БОРИСОВ. И. МАФИОТСКАТА. МУ. ХУНТА. ГЕРБ. ОТ. ЖИВОТА. НА. НАРОДА

  6. Страшно е когато разни тикви и петковци дават мнение за неща твърде неясни за малките им мозъчета.От 30г българинът не чете не се интересува от новини, а само предъвква сготвеното от разни добре захлебили „журналисти“Прочетете колко души годишно умират от различни болести-около 13 милиона! От тях умират от вече завърналата се „жълта гостенка“ 1,5 милиона! От хепатит В също около 1 милион-е тази статистика не е ли по-страшна от сегашните около 23 хил? Народее,луди пари се хвърлиха за излишно оборудване на болници,излишно блокиране на държавата!При тази мнима загриженост човек трябва да си задава винаги въпроса ЗАЩО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА? И не се ли крие нещо друго зад този театър?Крие се и още как ,но то ще дойде след време.

  7. Безпартиен, ко бяха те приели в партията, щяха да те научат освен да пишеш, но и да прочиташ нещо от тук от там. Най важното, вместо да обсипваш с обидни епитети хора, които те надвишават по ум, щяха да те научат и да мислиш. Как ще си атеист, като вярваш фанатично на бог(с малка буква)боко и неговия пророк Муфтачийски. За очите има един лаф, гледа, но не вижда. Сухарит Бхакди роден на 1 ноември 1946 г. във Вашингтон, окръг Колумбия ) е немски специалист по микробиология и епидемиология на инфекциите . Той е емерит професор в университета Йоханес Гутенберг в Майнц, а от 1991 до 2012 г. е ръководител на Института за медицинска микробиология и хигиена там. Бхакди е син на тайландските родители в дипломатическата служба. Бхакди се пенсионира на 1 април 2012 г.
    Като не схващаш игрите на големите, надявам се от вицове разбираш:“Превърнала се чумата в красива жена и тръгнала към Мека. Срещнала по пътя млад и здрав мъж и от дума на дума, от лаф на лаф направили едно, две, че и три съвукопления. На раздяла мъжа я попитал. Къде си тръгнала хубавице? „Отивам в Мека за да взема 5000 души. На връщане ми се иска да повторим сеанса.“ Отишла Чумата в Мека, свършила си работата и от там право при щастливеца. Отблъснал я достойния мъж и на въпроса защо, казал: „Ти обеща, че ще вземеш 5000 души, а взе 50000. Чумата отвърнала: „Аз никога не лъжа! Взех точно 5000, другите умряха от СТРАХ“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *