Скандален филм РАЗКРИ Как Джо Байдън и синът му ОГРАБИХА Украйна! ВИЖ ФИЛМА:

Не е случайност, че едва поел поста на държавен глава на САЩ, Джо Байдън се завърна към интересите си в Украйна и е напът да причини най- голямата война в Европа от Втората световна насам. Като вицепрезидент на Обама, Байдън беше крайно активен в операцията на ЦРУ по нагнетяване на напрежение между Киев и Москва. А сега първата работа на Байдън като президент, беше отново да разгори тлеещите въглени на конфликта.

За аферите на Джо Байдън и сина му Хънтър в Украйна разказва филмът на сръбския журналист Игор Дамянович, озаглавен „Как баща и син Байдън грабиха Украйна“. Разследването разкрива схема за пране на милиарди долари, а в нейното дъно е синът на Джо Байдън – Хънтър. Всеки опит на украинската прокуратура да разследва аферата, бива спъвана от американската посланичка в Киев, а срещу разследващият украински прокурор Шокин е имало дори опит да бъде отровен с живак. В същото време, подчинените на Сорос и американския департамент украински медии бълват всякакви измишльотини, за да дискредитират киевската прокуратура и така да прикрият аферата за милиарди на семейство Байдън.

Схемата им се състои в препродаването на руски газ на Украйна през страни от ЕС. Украинското държавно дружество „Нафтогаз“ закупува газ за 245 долара, чиято пазарна цена е 211 долара. В периода 2018- 2019 украинската държавна компания „Нафтогаз“ закупува газ от ЕС с 50 долара по- скъпо от пазарната му цена. А разликата потъва в частни банкови сметки. Печалбата от схемата се оценява на 1,5 млрд. долара. За създател на схемата е сочен Амас Хохщайн, американски дипломат, който е изключително близък с Байдън. Той е назначен за съветник на украинското държавно дружество.

И Хънтър Байдън бе част от ръководството на „Нафтогаз“, като постът му беше осигурен от баща му, докато се подвизаваше като вице на Обама. Администрацията на президента Барак Обама ни най- малко не се притесняваше от очевидния конфликт на интереси. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ГЛЕДАЙ ФИЛМА-РАЗСЛЕДВАНЕ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. МРЪСТНИЦИ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА В ДОНБАС УМРЯХА И УМИРАТ В ДОНБАС ЗАРАДИ ТЯХ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *