Симона Пейчева ще ходи на ходжа, катастрофира два пъти, смята, че е урочасана

Симона превързанаСимона Пейчева е решила да отиде на ходжа за разваляне уроки или на магии.

Гимнастичката, която в момента се изявява в шоуто „И аз го мога“, е  убедена твърдо, че над нея виси проклятие, което й е направено от завистници.

От известно време Пейчева живее в стрес заради факта, че от началото на предаването непрекъснато се контузва, пада, наранява се и изпитва нечовешки болки. Шампионката непрекъснато е с превръзки, куца, лицето й се изкривява от болка, но въпреки всичко изпълнява трудните номера, които й се падат

Още в началото тя катастрофирала с колата си, но леко и се разминала само с уплаха. В сряда пък в деня на лайфа, тя отново катастрофирала леко, след което  паднала много  тежко на репетицията и скъсала коленни връзки.

Веднага кола от екипа я качила да я закара в болницата, но по пътя колата на предаването, също катастрофира. Лекарят бил категоричен, че не бива да излиза на сцената, защото травмата в крака й била сериозна, продуцентът също й предложил да си отиде и ще изкарат някак и без нея, другите участници също я умолявали да не се насилва, но тя казала твърдо – ще участвам.

Явно това й струва адски болки, тъй като в края на изпълнението си, не издържа и се разплака.

Сега мълвата носи, че Симона искала да си лее и куршум против стреса, който получила в двете катастрофи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. КАТО ХРИСТИЯНКА МОЖЕ ДА ПОСЕТИ КОЙ ДА Е ХРАМ(БОЖИЯ ДОМ),ДА СПОДЕЛИ СЪС СВЕЩЕНИКА ,ЩЕ И БЪДЕ ПРОЧЕТЕНА ДАДЕНАТА МОЛИТВА И ТОЛКОВА………МОМЕ,ТИ ХАНЪМА ЛИ СИ :),ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ,МНОГО ДОБРЕ СИ ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ХВАНЕТЕ ПЪТЯ КЪМ:ХОДЖИ,БРАЧКИ,МАГОВЕ(МАГЮСНИЦИ) И Т.Н.,ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА КАЖЕТЕ „ВАЙ“,ТОГАВА НАДАЛИ ЩЕ СИ СПОМНИТЕ ЗА ЛОШОТО МОМЧЕ,КОЕТО ВИ СОЧИ „ТАБЕЛАТА“(ПЪТНИЯ ЗНАК) В МОМЕНТА…………

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *