Яна Маринова лудна! Тренира денонощно за циркаджийка

Яна сълзи пилонЯна Маринова подлуди целия екип на  „И аз го мога“ и вече е на път да си навлече омразата на участниците и менторите.

Причината е, че актрисата се е взела много насериозно и буквално изтощавала учителите си до краен предел преди всяко  живо предаване. Най-пострадали от лудите  й амбиции били менторите. Яна тренирала по шест дни в седмицата, искала да е перфектна, като всеки ден два пъти повече от планираните в програмата  2-3 часа на ден за овладяване на номерата.

Освен че стояла почти цял ден на репетиции, треньорите, които й помагали за подготовката на всеки отделен номер, често я заварвали вече отдавна да загрява в залата, а когато си отивали тя оставала да затвърди сама наученото.

Маринова била толкова възбудена и вдъхновена  от новите начинания, с които се захващала в шоуто, че преуморявала менторите си и те нямали време да обърнат внимание на втория участник от същия номер, тъй като там състезанията са по двойки. Стигало се дотам, че те я молили да спре, за да си починат, твърдят от екипа.

Яна е много амбициозна. Тя едва ли цялата се е насинила заради наградата чисто нов лек автомобил, а просто иска първото място като трофей, от амбиция и от желание да бъде забелязана и да й предложат нови по-скъпо платени роли в киното, смятат колегите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *