Алекс Сърчаджиева отказала изкусително предложение за голи снимки

АлАлекс Сърчаджиева категорично отказва да се снима гола.

На два пъти актрисата се заинатила и  не искала да свали дрехите си пред камерата. Веднъж италиански режисьор я ухажвал да й даде  роля в трилър, в който главния герой – психопат режел крака и ръце на случайни  хора, за направи от тях после тялото на починалата си майка. Героинята, която трябвало да играе Алекс щяла да се измъкне от касапницата, тичайки съвсем гола през площад.

Казах му: „Точно тук разговорът ни приключва, преговорите също. Аз чисто гола няма да тичам. Не ми харесва, идиотско е“. Той доста  се разсърди и ядоса. Не чух повече нито за него, нито за съдбата на този гениален проект. Обаче се разнесе слух, че съм своенравна, че си тръгвам, когато ми скимне, че съм неконтролируема“, признава  половинката на Иван Ласкин.

Намеци за еротични сцени  имало и от Людмил Тодоров във филма „Шивачки“. Алекс обаче и на него отказала. „До кръста нямам проблем със събличането, актьори сме все пак, но иначе…Неловко е, неприлично е, неприятно е като изживяване. Така че никой не може да ме накара да направя каквото и да било против волята ми, категорична е актрисата.

Наесен Сърчаджиева се готви да се върне в ефира на Нова тв, най-вероятно като ко водеща, на БИГ Брадър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *