СЕНЗАЦИЯ: Русия създаде СТРАХОВИТО Ново СУПЕРОРЪЖИЕ! Вижте как РФ стана БОГЪТ на ПОБЕДАТА!

Новата модификация на руския суперщурмовик СУ- 25, вече е НЕУЯЗВИМА за всякакви зенитно- ракетни комплекси, както от земята, така и от въздуха. Тази изключителна руска технология не съществува никъде другаде по света.

СУ- 25СМЗ

Трагичната гибел в Сирия на летеца Роман Филипов, удостоен с най- високото звание „Герой на Русия“, повече няма да се повтори с никой друг руски пилот.

Истинско ново поколение неуязвими суперщурмовици СУ- 25СМЗ влязоха на въоръжение в руските Въздушно- космически сили. С което Руската армия вече е владетел и бог на въздушния бой! На борда на суперщурмовика е монтирано ново радиоелектронно оборудване, което е изцяло руска технология и руско производство.

Модернизирана авионика позволява да се използват в боя много по- съвременни ракети, в това число и управляеми, а също така и високоточни, коректируеми авиобомби.

СУ- 25СМЗ, освен стопроцентово да поразява всякакви наземни цели, вече може да води и успешен въздушен бой. А такова нещо досега никой щурмови самолет в света не е правил. Новата руска модификация има широк диапазон на скоростите. Щурмовикът може да развива от 100 до 1000 километра в час, без да се отклони от зададения курс и при изключителна висока стабилност на полета.

СУ- 25СМЗ, наречен от създателите си „Грач“, може да прелети почти 2000 километра без дозареждане, а таванът на полета му е 10 000 метра. Особена ефективност тези самолети показват и в борбата с безпилотните летателни апарати. „Грач“- ите ги унищожават мигновено, парализирайки ги със средствата на радиоелектронната борба.

СУ- 25СМЗ

На борда на СУ- 25 „Грач“ е монтирана и система за спътникова навигация ГЛОНАСС. Спътниковата система позволява да бъде установена и зададена крайна точка на полета с точност до десетина метра. Което означава, че дори в условията на намалена или никаква видимост, щурмовикът ще намери обозначената цел. И ще нанесе своя съкрушителен удар. В резултат на тези нововъведения, бойната ефективност на СУ- 25 Грач е увеличена повече от три пъти.

Но има и нещо много повече. Тези нови, щурмови, руски самолети получиха практически абсолютна защита от всякакви зенитно- ракетни комплекси, както и от ракетите „въздух- въздух“. И това стана възможно, защото в Русия успяха да създадат автоматични комплекси, които гарантирано защитават самолета или вертолета от всякакъв вид самонасочващи се ракети, подобни на зенитно- ракетните комплекси тип „Стингър“ или „Игла“.

Тези тайнствени автоматични защитни комплекси се наричат „Витебск“. Работата на комплекса се основава на тясно насочен и по особен начин модулиран светлинен лъч, генериран от непознат досега в световната практика източник. Когато ракетата попадне в обсега на действие на това излъчване, в нейната електроника се появява фантомен образ, който „мозъкът“ на ракетата възприема като основен. Затова тя се отклонява от първоначално зададения курс и се взривява някъде далеч от целта, която е трябвало да порази.

Всичко това може да се стори на някого прекалено просто. Но все още никой в света не е успял да реши тази технологична задача. Нито пък да я доведе до стадий на широко военно или гражданско производство.

Освен тайнственият комплекс „Витебск“ на новите щурмовици „Грач“ е монтирана и система за радиоелектронна борба, която пък не позволява и на ракетите с радиолокационно насочване да намерят и ударят руските самолети.

Ето защо новите щурмови самолети „Грач“ нямат равни в света по своята огнева мощ и пълна неуязвимост от всякакъв вид ракетни и други, поразяващи бойната авиация, удари. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. А какво прави такъв самолет срещу 25мм или 40мм автоматично оръдие, с което е въоръжен всеки самолет? Тези оръдия са за случаи, когато самонасочващите се средства са неефективни.

    • Кабината и по-голямата част от корпуса на СУ 25 е от титан . Бронирани са жизненоважните възли и агрегати и стъклото на фанара …
      няма нещо създадено от човека да не може да бъде унищожено от човека !

  2. Иво,“прекален светец и Богу не е драг“! Може и да ти дават пари,но ти всъщност работиш против Русия и доста тъпо! Явно! Неинтелигентно! Не ставаш за тази работа,ценното няма да привлечеш..

  3. Каквото и оръжие да създадат руснаците, американците и който и да било, това няма да спаси човечеството, поне за по-дълъг интервал от време. Единствения начин да се спаси човечеството от предстоящата гибел, е да се върне към комунизма, към християнството, и към която и да било религия, която учи хората на морал и на нормални човешки отношения. Един милиардер и един бездомен в една държава, това е срам за държавата. Но, когато те са повече от един, такава държава не трябва да съществува. Комунизма учи хората да живеят в братство и равенство, а Христос да са справедливи и морални. Оръжията които сега са в ръцете на милионери и милиардери, са заплаха за цялото земно кълбо.

  4. Коментарите на автора или на авторите са толкова уражийски, че няма как някой да им повярва. Нито ще накарат някого да се замисли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *