Сензационно! ЕТО Я ИСТИНСКАТА „Г-ЖА ЛЪЖА“! Виж Тук:

Любима опорна точка на политическите функционери от ГЕРБ в последно време е обидната квалификация „Мадам Лъжа“.

Тя бе измислена от пи-арското обкръжение на Борисов и вкарана в устата на бившия премиер по адрес на Корнелия Нинова, а клакьорите му я подеха и взеха да подмятат „сакралният“ израз от сутрин до вечер. Най-усърдна в тази посока се оказа Десислава Атанасова, която цъфти по телевизията през ден, а когато не са я поканили, пише порой от обидни „антикомунистически“ постове във Фейсбук. Придворните медии пък чакат само да сложи едно изречение в профила си и да го грабнат като водеща новина.

Поредната изцепка на пробивната и нахална бивша министърка беше, че „Ако  на „Позитано“ 20 извикаш: „Г-жо Лъжа“, ще се обърне не само Корнелия Нинова, но и Елена,Йончева.

Интересно, ако пред централата на ГЕРБ извикаш същите думи колко народ ще се обърне и дали първа няма да е г-жа Атанасова?

В тази партия обикновено крадецът най-нагло вика – дръжте крадеца и Атанасова не прави изключение.

Никак не е ясно например как юрисконсултката на Русенската лудница и едновременно в МБАЛ – Русе е придобила такъв медицински опит, че стана министър на здравеопазването в първото правителство на ГЕРБ, където ги сменяха като носни кърпички.

А как ли, преди да стане депутат, е съчетавала две юристконсултски длъжности плюс тази на общински съветник в града? Става дума за цели три държавни заплати, които „честната“ герберка е пъхала с години в джоба си.

А после, веднъж намърдала се в парламента, тя веднага започна да осигурява апетитни обществени поръчки за съпруга си, който има строителна фирма „Декра Строй“ ЕООД. Само във Враца г-н Атанасов „спечели“ нагласен конкурс за строеж на защитено жилище за нуждаещи се за 1 милион лева. Парите обаче не му стигнали и към договора впоследствие бил прибавен анекс за още 221 бона.

Парите за строежа му били изплатени на 95 % авансово. А след като всичко привършило, общинарите гласували още 240 хиляди лева „да се отстранят пропуските по строежа“. Златното време за семейство Атанасови продължило години наред. Десислава фръцкала дупе в парламента и министерството, а съпругът й печелел държавни поръчки на килограм.

Според скромната имотна декларация на гербаджийското семейство в Сметната палата, Десислава Атанасова се оказва най-богатата русенска депутатка. Двамата с мъжа й притежават луксозни апартаменти в Русе и София и голама вила в Щръклево, а съпругът й вложил пари в 10 дка трайни насаждения и 9 дка ниви в село Мечка.

Съпрузите са декларирали три автомобила – два  „Фолксваген“-а и един „Мерцедес“, купени през  2006 година, когато  Атанасова се е вихрела в русенското здравеопазване. Дамата си била заделила и 50 000 лв. спестявания в банка.

Съпругът й пък като собственик  на две фирми, е обявил скромните депозити от 150 хиляди лева.

Имуществото им пък се оценя на 300 хиляди лева. И всичко това е придобито преди напористата дама да влезе в парламента.

По-нататък върху имуществото им пада информационна мъгла. Знае се само, че от този момент нататък обществените поръчки започват да се изливат като пълноводна река върху фирмите на мъжа й.

Необясним остава фактът как човек с юридическото образование на Десислава Атанасова стана министър на здравеопазването. Какво разбира тя изобщо от здравеопазване, освен че е изучила далаверите там, докато е била юристконсулт.

И да си депутат и после министър, а в същото време съпругът ти да получава обществени поръчки, не е ли конфликт на интереси? И не е ли една огромна лъжа цялото царуване на Деси? И то лъжа, от която извлича огромна лична облага? Говори се, че развилнялата се пишман-политичка е уволнила преподавател, който отказал да даде на мъжа й фалшив подпис за положен изпит за висше образование, защото тя много искала половинката й да е висшист.

Хубаво беше да обясним коя е Десислава Атанасова, преди да попитаме има ли право да лепи прякори като „Г-жа Лъжа“ на другите?

И като каква се самоизживява в момента? Като говорител на Борисов, или като човек, който се тресе от страх, че ще изпусне апетитния кокал? И защо под всяко нейно нейно изказване коментарите на читателите са забранени? За да не би някой да нарани крехката й психика ли?

Бегъл преглед на печата показва, че самозабравилата се дама не е свързана само с далавери, но и с любовни афери. В доста сайтове се коментира връзката й с областния координатор на ГЕРБ и по-късно депутат Пламен Нунев, който навремето вади Атанасова от нищото и я слага на избираемо място в листата.

Малко по-късно пък се тиражира слух за бурна афера на Десислава с охранител от НСО.

На Нунев тя се отблагодарява, като гласува да му дадат парцел пред хотел „Космополитен“. После сделката отива на съд заради конфликт на интереси, но и досега няма решение на Темида.

Всъщност за званието Мадам Лъжа в ГЕРБ се борят доста дами, но след като конкуренцията в лицето на Искра Фидосова бе отстранена, основен претендент за титлата остана Десислава.

Напористата провинциална дама, която потъна в разкош благодарение на ГЕРБ, обвинява другите в лъжа!

Трябва да си голямо перде за да го направиш.

Но пък не е тайна, че в Бойковата партия изобилства от пердета, завеси и…истински парцали! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. Първо , Вие забравяте как въпросната г-жа е навлязла в политиката. Припомням, че е била или е още любовница на председателя на ГЕРБ в града от където е и за благодарност той я слага на избираемо място. ББ я харесва и я прави мин. Колко ли червени конци е скъсала само тя си знае, а може и да не помни. Сега се изживява като всезнаеща, както и хубавото Лили. Ама той все по кръстовища и на околовръсното ги забърсва. Само защо ми разваляте вечерта с такива физиономии. Преди и хубавото Наде се кипреше по телевизора ама му мина времето, ще мине и на Десито още малко.

    • Казано е в материала как е пробутана за депутат. Това е една от най-злостните интригантки в ГЕРБ. Плаче за конфискация на иуществото, но ъде ти с тази правосъдна сисема?! Трябва Народен съд и за подобите ѝ!

      • Сега разбрахте ли защо навремето е имало народен съд,но тогава не са се церемонили!По кратката и бърза процедура! Аман ок курви и парцали!Браво на мъжа й!От алчност ще преглътне и курволяка до него!

  2. От Дулово съм – от където е и Атанасова. Тук обаче тя е известна като „ДЕСА КЪСИТЕ КРАЧЕТА“. Ако така извикате та площада в Дулово,/а той е само един/, непременно ще чуете отнякъде ответ: Къси, къси, но…УДОБНИ!“ На много хора късите крачет на ДЕСА станаха удобни през годините. Още от когато беше машинописка в районното съдче в градчето ни

      • Варна е пълна открай време с бандити. Това значи ли, че аз като тяхна съгражданка трябва да ги защитавам? Че пък и да се срамувам, че не одобрявам делата им. Ама че логика! На това му се вика изкривена народопсихология.

  3. В политиката се влиза с акъл, но тази явно е използвала междукрачието си. Гнус!

  4. В медицинските среди, където беше министър е известна като „двуцевката“. Защо ли?

  5. На Десито путката и вони та се не трае.

    • Няма нищо по-досадно и по-гадно, когато една разрошена и разпарчетосана гарга се вземе за орлица. Не знам дали има и дали е имало жена в политиката, която да не е „мислила“ с краката си, държейки ги постоянно вирнати на горе – за по-добра размяна на хормони, което действа положително и на паричното привличане.

  6. Преди изборите обеща, че лично ще направи свирка на всеки, който гласува за ГЕРБ. И тука излъга. Аз гласувах за ГЕРБ, а тя още не ме е потърсила да ми направи свирка. За това повече няма да гласувам за ГЕРБ.

  7. Варна е пълна открай време с бандити. Това значи ли, че аз като тяхна съгражданка трябва да ги защитавам? Че пък и да се срамувам, че не одобрявам делата им. Ама че логика! На това му се вика изкривена народопсихология.

  8. Чета „анти комунистка“ и се сещам. Всички завършили средно, а може би и основно са учели математика. Цифрите измислили древните араби, ние тях ползваме сега. По тази логика „антифашистите“ са си просто „фашисти“. Знаете минус по минус прави плюс. Те са казвали: „Приятеля на моя враг е мой враг, както и врага на моя враг е мой приятел“. Сори, А! това са го измислили арабите. Припомням един голям филм „Обикновен фашизъм“. Ако е възможно погледай те го!

  9. ОТ РУСЕ СЪМ И СЕ СРАМУВАМ ЗАРАДИ ТАЗИ“ГОСПОЖА“!И ГРАДА НИ „ОПОСКА“ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ!ПО НАГЛИ ОТ НЕЯ И ЛИЛИТО МАЙ НЯМА!

  10. До Гошо, пост номер 1: Не им минава времето и на тая няма да мине, там където е текло винаги тече. Те просто направят едни големи пари и после се скри9ват по отзад и си кютат вече на по – топли и не ветровити места, продължават да правят пари, но вече по други начини и на по – спокойни места.

  11. Пачавра с пачавра. Колко такива пачаври минаха през НС, като се почне от Надето, Катето, Лилито, Искрата, Десито и ИТН.- и тъй нататък.

  12. НАЙ ПОСЛЕ ДА ИМА ЕДИН ДА НАПИШЕ ДА ПСАИХИАТРИЧНИЯ ДОМ КОЙТО ПОСТРОЙ ДРУГАРКАТА МИНИСТЪР ОТПУСНАТ ТЕРЕНА, ЗАЩОТО Е ПОДАРЪК ОТ НИКОЛАЙ ЙОЛОВ, ЗА ВРАЧАНИ ОТ ИМЕТО НА БАЩА МУ И ДЯДО МУ.
    -;ДАЛИ ТАЗИ КУРВЕТИНА НЕ ПОЛУЧИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ДА СТРОЙ ЧРЕЗ КМЕТА ОТ БСП И МНОГО КУРВИ ВИСЯТ НА КЛОНА, НО НЯМА ДЪРЖАВЕН И ПАРТИЕН КОНТРОЛ, А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСП- ВРАЦА СИ МЪЛЧАТ ЗАЩОТО КМЕТ БЕШЕ ТЕХЕН ЧОВЕК И ЗА МНОГО ДРУГИ НЕГА СИ МЪЛАТ ТЕЗИ КОПИЛЕТА ОТ БСП- АЙДУЦИ МА МАМО В ОПОЗИЦИЯТА – ГРАБЯТ НИ КРЕЩЯТ КАТО ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА НА КОЯТО И МИРИШЕ ПУТКАТА – ТОВА БЕШЕ СТАНДАРТЕН ЗАПИС В „БЛИЦ“ И ПОРАДИ ТОВА ПОД НЕЙНАТА СТАТИЯ НЯМАШЕ ДИСКУСИЯ !

    МИРИЗЛИВА ПУТКА НАМЕРЕНА НА РОНДЕЛАТА ОТ БОЙКО БОРИСОВ – МАГИСТРАЛНА ПУТКА СТАНАЛА ДЪРЖАВНА !

    ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО МЕ Е ПРЕЗ УЙЬО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *