Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Потрес! Министър Деси Атанасова уволнила учител, отказал да издаде фалшива диплома!

Десислава Атанасова урежда мъжа си с диплома за висше

Десислава АтанасоваДепутатката на ГЕРБ и бивш здравен министър Десислава Атанасова се забърка в пореден скандал. Преди около година по нейно нареждане е уволнен преподавател от Техническия университет, след като отказал да пише положителна оценка на съпруга ѝ Красимир без последният въобще да се явява на изпит.

Журналистическо разследване доказа, че Красимир Атанасов по документи изучава индустриален мениджмънт в университета. Преди около една година е трябвало да държи изпит по индустриални отношения, но вместо да се подготви както трябва за теста, тогавашната министърка дала разпореждане да бъде пуснат дори без да се явява.

За ходатайството използвала шефа на Катедрата по правни науки Ангел Кондев, за когото се знае, че е доста близък до ГЕРБ. Той се обадил на преподавателя Чавдар Стоянов и „учтиво” го помолил да свърши каквото се иска от него. Човекът обаче се възпротивил и категорично заявил, че не може да направи това, защото този студент с нищо не се отличава от другите.

Както и може да се очаква, Чавдар Стоянов е отстранен. Това разбира на 19 септември тази година, също така му казват, че заповедта е спусната отгоре и се превежда в действие чрез началника на катедрата Ангел Кондев.

Студенти потвърждават сведенията и разкриват пред журналисти, че са станали неволни свидетели на инцидента. Според тях съпругът на Десислава Атанасова никога не е идвал нито на лекции, нито на редовните изпити или поправките.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Потрес! Министър Деси Атанасова уволнила учител, отказал да издаде фалшива диплома!

  1. Беба Отговор

    10.10.2013 в 19:10

    Безчестна и мизерна личност,съизмерима с гения И.Ф.Ха сега познайте кого визирам.За последното си деяние заслужава съд и присъда,защото нарушава нормалното функциониране на институциите, а се е клела пред народ и държава

  2. fg Отговор

    11.10.2013 в 0:22

    bokluk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *