Жалък! БОРИСОВ ИМИТИРА ГЕН. РАДЕВ! Хвърли се по НАТО-вска Униформа в Отчаян Опит да Спечели Изборите! Виж Тук:

Колкото повече приближава датата на парламентарните избори в България, толкова повече се увеличава кохортата от натовски генерали, яхнали печелившия, както им се струва, „генералски“ имидж на президента Радев. 

Към тази дружинка на жалки имитатори се присъедини и нашият „единствен и незаменим“ от 10 години управник, Бойко Борисов. Билбордове-колажи с портрета на „бащицата“, облечен в НАТОВСКА униформа се появиха в Пловдив и на няколко места по авто-магистрала „Тракия“. Защо наричаме рекламните плакати на Борисов – „колажи“. Ето защо: Веднага се набива на очи, че на билбордовете ликът на Винету е от преди 30 години, за да изглежда по-мъжествен и по-способен да се справи с всички огромни проблеми на България. Защото днешният му лик не е много за показване. А униформата му е „пришита“ допълнително с фотошоп от друга негова снимка. Но това е техническата страна на въпроса. Снимката е колаж и от чисто смислова гледна точка. Защото званието „Генерал“ бе присъдено на Борисов от Царя като подарък, а не по заслуги. Точно както естрадната ни прима Лили Иванова бе възнаградена с чин полковник от МВР. Точно толкова генерал е и Борисов. 

За отбелязване е фактът, че всички тези новоизлюпени „герои-матросовци“, които дават заявка с гърдите си да бранят българския народ, някак си са сменили ориентацията си. За полът все още не знаем, но ориентацията – със сигурност. И вместо да подражават на своя наистина героичен руски прототип Александър Матросов, който с гърдите си закрива фашистка картечна амбразура… нашенските „смели натовски герои“ предпочитат да имитират американския Рамбо, който в първата част от поредицата се бие не за някаква висша справедливост, а защото е обиден на арестувалите го полицаи.

По подобни на холивудския герой причини и българският Рамбо (пардон- Борисов) се обижда много често. А най се вбесява, когато му кажат истината.

Ей, Богу, лудна, когато Корнелия Нинова го пита къде са потънали взетите от неговото правителство 23 милиарда заеми. И вместо да отговори внятно и смислено, Борисов се… обиди и фръцна. Защото не можело да се поставя под съмнение неговата честност. Корнелия го пита и къде потънаха милиардите на КТБ, но нашият бащица не посмя да отговори и на този въпрос. И пак се… обидиы Неизвестно на кого. Нинова го пита за „Ало, Ваньо“, но и този въпрос увисва във въздуха. Председателката на БСП продължи да пита: Дали ГЕРБ мислят да развиват българската икономика. И в отговор получи твърдата „решимост“ на „държавника“ Борисов да продължи на всяка цена санирането и строежа на магистралките, защото те  нямали алтернатива. А истината Бочко така да се напъва с пустото му саниране, се крие другаде. Крие се в това, че санирането и магистралите са „по-доходоносни“ за партията-държава, отколкото развиването на някаква си българска икономика.

Пък и на кого е необходима нашата икономика. На Запада със сигурност не му трябва. Чичковците с гащи на райета и звезди гледат на България като на евтина работна ръка и васално зависима административна област.

Е, българска икономика е необходима само на хората в България, но кой ти гледа такива подробности. Пък и български народ по нашите земи скоро няма да остане. Защото такъв е планът на Сорос и ЦРУ.  На този изключително важен, стратегически кръстопът, на който се намира нашата държава и който е врата между Изтока и Запада,  трябва да останат само цигани, турци, араби… С други думи само мюсюлмани.

Ето защо пиарите на Борисов трябва да му кажат, че НАТОВСКАТА генералска униформа, в която се е изпъчил на предизборния си билборд изобщо не е нещо престижно в очите на обикновените хора в България. В техните очи тя е униформата на човек, който жертва интересите на своята родина. За да угоди на чужди и враждебни нам държави.

А как се нарича човек, който поставя интересите на чужди държави над националния интерес? Нарича се национален предател. Който трябва да е в затвора. А не да заема най-високите властови позиции в държавата.

Затова трябва всички тези „генералисимуси“ ДА СПРАТ ДА СЕ КЪЛЧАТ в натовските си одежди. И да разберат най-накрая, че на нас не ни трябват чужди войски, които уж да ни пазят. Макар и неизвестно от кого. Не ни трябват чужди танкове и самолети. Не ни трябват учения на чужди войски по българските военни полигони. Не искаме наши войници да загиват като слуги в американски мисии, защитавайки техните имперско-господарски интереси. Не ни трябват US-ядрени ракети, насочени към нашата посестрима Русия.

Трябват ни наши БЪЛГАРСКА АРМИЯ и БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛИ. Които да защитават нашите БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ.

Само че нашите българска армия и въоръжения бяха унищожени именно от САЩ и НАТО. Те ни оставиха беззащитни и уязвими за всякакви опасности. Като не пропуснаха и да направят страната ни най-бедната държава в света.

А единствената държава, която създаде новата българска армия след Освобождението от турско робство, и която я превърна в мощна регионална сила в годините на социализма, е братска, славянска и православна Русия. Без нейната безкористна помощ ние никога нямаше да бъдем 50 години просперираща страна, в която хората живеят спокойно и достойно.

ТАЗИ СНИМКА (ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРВАТА ГОРЕ) Е КОЛАЖ. НО МНОГО ПО-ДОСТОВЕРНО ОТРАЗЯВА СЪЩНОСТТА НА БОРИСОВ!

И именно срещу нашата двойна освободителка Русия, която по братски делеше с нас всичко свое, скачат днес с неистова, но добре прикрита злоба разните натовчета и соросоидни лекета, които се учиха на обич и вярност в Куонтико. Разбира се, еничарска обич и вярност към НАТО. Не вярност към България.

Ето това е истината, която всички трябва да помним. Русия създава и изгражда България. САЩ и НАТО унищожават страната и народа ни.

Въпросът е на чия страна сме ние? На чия страна е българският народ? И ако наистина искаме да започнем наново градежа на България, заедно с нашата посестрима Русия… Тогава трябва всеки ден да се борим и да настояваме да се възстановят дружеските отношения с Русия. Защото, както неведнъж сме казвали: Без Русия – няма България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не си прав, Иво. Царят, макар и в ранг премиер няма такива няма такива пълномощия да присъжда генералски звания. Той само го назначи за главен секретар на МВР, а тази длъжност изисква генералско звание, така от пожарникар той стана генерал-майор. Чух го веднъж той да се оплаква по една от платените, не помня коя, телевизии. Че виждате ли повечето от окръжните МВР началници са в чин генерал-майор, а той също генерал-майор, че така се нарушавала субординацията. Тогава президентът Г. Първанов му лепнал още една звездичка. Така Борисов си е изпросил повищение.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *