Внимание! ГЕРБ и Службите в Подла Саморазправа с Лявото! Вижте Кой Отстрелва знакови фигури на БСП! Виж Тук:

Борисов отново започна с ченгеджийските си номера.

С наближаването на деня на изборите Винету и псевдопартийката му ГЕРБ мятат все по-подли и тежки компроматни секири срещу БСП, а медийните изцепки на Борисов все повече се отдалечават от представата за джентълменско поведение. От седмица насам Бащицата и надничащите зад гърба му ченгесарски служби са се прицелили в най-силните играчи на БСП, а целта е да ги дискредитират и окалят до безобразие. Борисов тръгна подло, тръгна устремено… и първа го отнесе Корнелия Нинова.

С нея той започна една неравна битка за дебата, от който панически се страхува. И трябва да му признаем, че с коварство съумя така да извърти нещата, че страхът му от срещата с Нинова да се обърне в негова полза. Борисов и подопечните му медии заляха народа с толкова дезинформация по въпроса, че накрая излезе, че Нинова се е отказала от дебат. Въпреки, че всъщност той избяга като истински страхопъзльо.

За капак й лепна прякор Мадам Лъжа, макар че за всички в държавата е ясно кой царят на лъжите и манипулациите.

После Винету реши да хвърли томаховката си по Елена Йончева, тъй като е много силна мажоритарна фигура в редиците на БСП. И най-безсрамно пусна безумния слух, че държавата /тоест ние, данъкоплатците/ сме платили два милиона за репортажите на смелата журналистка. Тя си веела задните части из всички точки на света, разкарвала се насам-натам, а ние сме плащали за разходките й.

Елена го разобличи в лъжа, показа документи, че не е взела нито лев и се закани да го съди. Тя също му хвърли ръкавицата и му предложи публично който от двама им изгуби делото за клевета, да се махне завинаги от политиката, защото българският народ не заслужава да бъде лъган.

Борисов се сниши за цели три дни, а после нагло рече: „Нека да ме съди, аз с жени  облози не правя! Ще видим кой крив, кой прав!“

И продължи със сатанинските си дела:

Следващият на мушката му се оказа уважаваният журналист и медиен съветник на служебния кабинет Иван Гарелов. И то защото Гарелов си позволи да защити Йончева от клеветите му. В това Бай Х*й съзря нечувано вмешателство в предизборния процес и прати по стар свой обичай заплашителен SMS на премиера Герджиков немедлено да отстрани медийния си съветник, понеже бил взел страна в спора.

Дали Герджиков е човек на Борисов, или панически се страхува да не падне на мушката на Бой Х*й и подпиращите го отзад ЦРУ, не знаем. Но самият факт, че веднага се подчини на нареждането поставя доста въпроси.

Гарелов обясни, че счел за свой морален дълг да защити Йончева, защото тя е негов ученик, а и с тази атака се хвърляло петно върху журналистическата професия. Но смелостта и доблестта му бяха тутакси наказани. Защото Борисов нито забравя, нито забавя подлите си удари.

Ако Герджиков беше мъж на място, щеше да защити съветника си и да поиска от Борисов доказателства за нечуваната клевета, която изсипа върху главата на световно известната българска журналистка Елена Йончева. И да алармира ЦИК за нарушение, настоявайки за глоба.

Вместо това той наведе главица и уволни собствения си съветник.

И тук идва въпросът: Кой управлява в момента държавата? Измисленото служебно правителство, или пак Борисов?

Кой подготвя честните избори?- хората на Радев, избрани от целия политически спектър и приличащи на сбирщайн от експерти, които се правят на правителство?

Още щом пое властта, Герджиков, за пред народа, уволни няколко областни управители от ГЕРБ. Но ако се зарови човек в имената и работата им, се оказва, че или са били хора, неудобни и на самия Борисов, който не е знаел как да се отърве от тях, или сега са кандидат-депутати на ГЕРБ, които и без това щяха да напуснат, за да участват в изборите.

Хвръкна и главният секретар на МВР Георги Костов, но и той си имаше грехове пред Бащицата.

Реално Герджиков не направи политическа чистка, а свърши мръсната работа на премиера в оставка. А Борисов излезе от нея с чисти ръце и лицемерно смръщено лице.

Президентът Радев пък се е снишил като мишка в тръстика. И хитро чака да минат изборите, за да види кой ще дойде на власт, че тогава да покаже истинското си лице. Явно и той се страхува от Борисов.

Май на политическата сцена остана само една Корнелия Нинова, на която изобщо не й пука от Винету и дълбоко окопаните му във властта евро-соросоидо-атлантически индианци.

Дали поне тя ще успее да ни измъкне от лапите на наглия хитрец или Бай Х*й ще ни управлява и след като изгуби изборите?

Със заложени бомби, подставени лица, мръсни слухове, сервилни журналисти, заплахи, компромати и целия арсенал, с който за осем години изпепели България, а мнозинството българи превърна в безмозъчни и безволеви същества, които улисани от усилието да оцелеят, спряха да мислят и да се борят.

Дано една жена направи това, което цял народ не може:

Да пребори неолибералната ченгеджийска чума ГЕРБ!

И да ни отърве от банкянския сатрап.

Завинаги! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Както казвах и по-преди. Без значение е кой ще дойде на власт. Значителни промени са невъзможни. Причината е тази, че при капитализма не президентите, не народа чрез „изборите“ управлява, а управляват парите с които се купуват изборите. Дори Бойко напълно да бъде отхвърлен, дори БСП и Румен Радев да спечелят напълно, пак няма да има съществени промени. Истинските управници, милиардерите от групата на Билдербергите, които управляват по-голямата част от света в това число и България, няма да го позволят. Ако България се присъедини към Русия, нещата могат да се подобрят „немношко“. А, ако пък руските и китайските милиардери не се обединят със западноевропейските и американските, да създадат „световното правителство и вечното робство“, то тогава Третата Световна Война ще е на прага.

  2. и сега- какво? От статията разбрах, че и на тези избори ще чакаме друг да ни свърши работата(Май на политическата сцена остана само една Корнелия Нинова, на която изобщо не й пука от Винету и дълбоко окопаните му във властта евро-соросоидо-атлантически индианци.

    Дали поне тя ще успее да ни измъкне от лапите на наглия хитрец или Бай Х*й ще ни управлява и след като изгуби изборите?). За 27г. ми стана ясно,че принципа за“спасяване на давещия се“ не е за нас като народ. Ами такава ни е орисията- не можеме да случиме на поробител.

  3. Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум

    Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню… Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао „шайка“ – персони, обединени от престъпна цел.
    В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт… „Шайката ГЕРБ“ е най-мрачната измама, известна като „български преход“.

  4. Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум

    Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню… Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао „шайка“ – персони, обединени от престъпна цел.
    В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт… „Шайката ГЕРБ“ е най-мрачната измама, известна като „български преход“.

  5. Бойко Борисов и всички „комунисти“ от последните години на комунизма които още управляват, не са никакви комунисти. Те са лицемери, предатели на комунизма.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *