ГЕРБ с Последен напън! Цецка ще прави от Северозапада – Сен Тропе, Борисов спасява Странджа и Родопите! Виж ако не вярваш:

Планът Борисов за Странджа и Родопите“ ще даде шанс за развитие на двата региона, каза без сама да си вярва бившата еко министърка и водач на бургаската листа на ГЕРБ Ивелина Василева.

В лично разработеният от Бай Х*й икономически план било предвидено със смешните 50 милиона лева, обособени в специален фонд, да се спасяват земеделските производители в Странджа и Родопите, като им се отпускат субсидии и преференции, но само при защитени проекти.

ГЕРБ са предвидили Фондът да подкрепя не само земеделците, но и животновъдите, пчеларите и рибарите от двата региона.

Цецка Цачева пък обеща, че при следващия си мандат ГЕРБ ще съживи и обнови Северозападна България и отново ще я направи привлекателно място за живеене… че даже и за туризъм! Аплодисменти!

Как това ще се случи – не стана ясно. Може би като пее „Цъфнал ГЕРБ“ по площадите на обезлюдените села и събира пари в шапка, за да ги вложи в производството на домати и краставички в дворовете на останалите там шепа пенсионери. За да имат циганите какво да крадат, че те пък съвсем изгладняха.

Не е ли безумие и пълно лицемерие веднъж да ликвидираш и обезлюдиш цели райони в страната, а после да се изтъпаниш на телевизионния екран и да им се пишеш спасител? То е все едно първо да удавиш някого, а след това да се хвърлиш да му даваш първа помощ с дишане уста в уста. А като свърши кампанията, да си изтриеш гнусливо устните… И да оставиш спасението на давещите се в ръцете на самите давещи се.

ГЕРБ са царе на обещанията! И до такава степен не им пука за нищо, че след като обещаят, после разсеяно забравят да го направят. До следващата кампания, когато обещаното лани отново се превръща в предизборно кредо и лови балъци. Ние от Skandalno.net обаче си нямаме на идея дали към 2017 г. са останали наивници да им вярват.

Какво направиха ГЕРБ през последните осем години със Северозапада: Обезлюдиха селата, ликвидираха икономиката, доколкото я имаше, принудиха хората да търсят поминък в София или в чужбина. А в района останаха само бабите, които цигани спукват от бой, за да им вземат последната стотинка от пенсията, че и ги изнасилват. А дядовците, които пък немощно размахват бастуни срещу нашествениците, често-често за по-удобно получават инсулт или инфаркт, за да се спасят завинаги от мъките си.

Полицай в селата не се мярка, ордите си вилнеят наволя, а хората страдат. И след 8 години гербаво управление, е редно да попитаме следното: От какво ще ги спасявате, бе Цецке? Не е ли най-добре да ги спасите от себе си?

А какво за същите тези 8 години управление направиха ГЕРБ за Родопските села и Странджа? Същото. Че и по-зле! Забраниха на местните да садят тютюн, но не ги обезщетиха, им пъхнаха по някоя дребна сума, която бързо изчезна.

Стигна се дотам, че за да оцелеят, бабите започнаха да отглеждат… марихуана! Без майтап! Защото всичко останало бе забранено я от ЕС, я от местни еколози на финансова издръжка при Сорос и ЕС. Тютюнът бе забранен от евро-чиновниците, картофите ги спря пазара, защото ни заринаха с вносни ГМО-боклуци… и бабите започнаха да берат билки! Но тогава пък еколозите ревнаха, че така наглите бабишкери нарушавали екоравновесието и… мурсалският и други билки се шмугнаха под закрилата на зелените. Изпод носа на алчните баби!

Какво ще съживявате сега бе ГЕРБери непоръбени, след като в тия райони останаха само старците? И вярвате ли си, че баба Айше и дядо Георги ще седнат в селската кръчма да пишат проект, че после вий да го финансирате? И това ако не е подигравка и пълна гавра, не знаем кое е.

Трябва да признаем обаче, че в Странджа бизнесът леко живна. Хората станаха каналджии и прекарват бежанци през „непробивамевата“ ограда на границата, та чак до другата граница, където няма ни ограда, ни граничари.

Избори идат! Обещания на килограм се леят. Борисов не спря да лъже хората в очите, че ще им прави магистрали /той друго и не може/, Цветанов хвана пяна на устата да обещава полицаи във всяко село и да се заканва люто на битовата престъпност, която избуя като буйна плевел точно докато той беше МВР-министър. Но Цецко няма отговор защо досега не я пребори, а пехливанлъкът тепърва ще се състои.

А на народа му писна от обещания.

Той иска да чуе само едно.

ГЕРБ да обещае, че никога повече няма да управлява!

Че да си отдъхне!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *