Сашо Диков изплака: Обещаха ми предаване в Нова тв и ме пуснаха по пързалката

Сашо Диков голямаСашо Диков дълго чака да бъде върнат на екран, но след като разбра, че няма да стане, веднага отвори уста да разкаже  за развода си с Нова телевизия.

Той заяви в интервю пред TV7, че големият бос на Нова  Дидие Щосел лично му  казал, че външната продукция излиза много скъпо на телевизията, затова на негово място  ще пуснат  Лора Крумова и Галя Щърбева  и предаването им „Комбина“.

Каза ми още, че рейтингите били малки, но аз имам свое проучване и зная, че предаването ми е било сред най-гледаните, категоричен е Стажанта.  Казах на Щосел, че му оказват политически натиск и искат да се отърват от мен, но той беше твърд, че не го натискат  и решението му било лично негово“, издаде Диков и каза,  че в момента пише книга за задкулисието в телевизиите.

Обещаха ми,  че ще направят нов проект, но нищо не сториха. Просто не ми се обадиха повече, призна чак сега Диков и обясни, че бил неудобен Бойко Борисов,  на Цацаров,  на цялата правосъдна система, която била под натиска на корупцията. Някой си е платил, за ад ме махнат, категоричен е водещият и загатна, че работи над нов проект „Стажантът се завръща“, но не обясни къде ще го реализира.

Той  разкри, че преди време Николай Бареков му предлагал  20 000 лева заплата, за да започне предаване в TV7. Сега е оптимист, че такъв добър журналист няма да бъде оставен безработен, но пък наистина не знаел независима медия, която би имала смелостта да го вземе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *