Въоръжен и опасен! 15 полицаи вардят Босия пред парламента, той държи домат

БосияИстинска трагикомедия се разиграва пред Народното събрание днес, съобщиха очевидци.

Първо бе подаден сигнал за бомба и целият площад бе отцепен да се неутрализира  взривното устройство. То пък се оказа забравен пожарогасител и извиканите сапьори просто го махнаха, за да не продължава излагацията пред събралите се медии, надушили сеира.

Тъкмо обстановката се успокои и в този миг се появи най-голямото страшилище за родната полиция Николай Колев – Босия. Той носеше традиционното си оръжие – торбичка домати, а край него с изпъчени гърди вървяха двама негови привърженици на преклонна възраст, единият от които още по-въоръжен – с мегафон.

Цели 15 полицаи се метнаха да защитават празната сграда от зловещата и страшна атака на тримата старци. Между двете страни протекоха ожесточени преговори. Полицията приканваше тримата да се махнат, а Босия тихо ги молеше да го пуснат, защото има мисия и трябва да си хвърли домата. Приятелите му твърдяха, че това е истинска репресия и като свободни хора имат правото да разгледат отвън сградата на българския парламент. Униформените обаче започнаха да пазят с тела светилището, за да не бъде осквернено.

До 10 часа сутринта развитие на заплетената ситуация нямаше. Тримата протестиращи си стоят, Босия си поклаща торбичката с доматите, а полицаите дават всичко от себе си да не позволят да не бъде осквернен парламента с ни един домат.

Мила родна картинка! На всичкото отгоре депутатите ги няма вътре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЧУДЕСНА ИДЕЯ С ДОМАТИ И ЯЙЦА ХЕМ ЩЕ НАПРАВИМ ОБОРОТ НА ЗЕЛЕНЧУКАРИТЕ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *