ВИП простотия! Моника Валериева си показа зърната, Гонзовица дупето

Моника зърнаЗрителите на тазгодишния ВИП Брадър не могат да се оплачат от се*си гледки и предизвикателни кадри.

Още от август на показ бяха изложени мъжки гърди, силикон и татуировки, а сега вече се вихрят виповете. И гледките са още по-по-най. Влюбената в Гъмов Моника Валериева се чуди как да привлече вниманието му и един от начините е да прави фитнес упражнения без сутиен. Не стига, че през прозрачната й блузка не остава нищо скрито и зърната й стърчат предизвикателно, но от упражненията и напъните, тя издава такива звуци, сякаш е поне с двама в леглото.

Гонзовица пък, решила да накаже тялото си заради изядения шоколад, започна да се върти сластно по бягащата пътека, а после и по килимчето и започна да издава пъшкания, което конкурират и най-якото по*но.  Спящите в спалнята мъже, скочиха като под команда, надушили като котараци, мяукащите котки. Гъмов обаче не беше чак толкова романтичен, защото току що бе вдигнат от леглото.

Какво сте се развикали двете, какво сте се разквичали? – размаха ръце той. Не може ли да се упражнявате по-тихо? Хората спят. А ние си помислихме, че охраната си е пуснала по*но!

Плеймейтките извяхнаха, тъй като стратегията им даде обратен резултат. Цял ден след това Гъмов контактува с тях с пъшкане и охкане, имитирайки гръмката им тренировка.

Отчаяна, Светлана отиде в предверието на банята и започна да си показва и щипе яко задните части под предлог, че имала много целулит и била надебеляла със 700 грама. За жалост зрител беше само Луна, която я увери, че е   нищо й няма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *