Катрин Вачева и Кристина Димитрова цъфнаха във ВИП Брадър

0

Кристина и КатринМоделът Катрин Вачева и естрадната певица Кристина Димитрова  влязоха във ВИП Брадър след двуседмична изолация в старата селска пристройка.

Никой не разбра защо двете трябваше да живеят в чистилището 14 дни, клед като единствената им измислена задача беше да откраднат паравана на Кичка. Явно местата във ВИП къщата не са били достатъчно и двете певици не е имало къде да спят. След изгонването на Пламен и на Джорджано, се е отворило място къде да бъдат настанени и мераците на съквартирантите да спят по един на легло тутакси се изпариха.

Явно и тази година Нико Тупарев се е презаредил с участници, та половината трябваше да стоят отвън.

За пред хората  най-възрастните съквартиранти дует „Ритон“, Кичка Бодурова и Ернестина Шинова трябваше да решат кои двама от петимата останали отвън, трябва да приберат при себе си. Логично беше да посочат двете известни, тъй като останалите бяха от предния сезон и се пръскаха от скука да им правят компания. Нещо, също необяснимо както за тях, така и за зрителите. Най-вероятно тримата финалисти са получили по някой лев да стоят в импровизиран затвор, защото друго логично обяснение просто няма.

Кристина Димитрова обаче е опасна за Кичка и ритонците, защото им е конкуренция и знае много за тях, а Катрин Вачева едва ли ще бъде посрещната с фанфари от плейметките вътре.

Сега жените са доста повече от мъжете и явно преобладаващо през следващите две седмици ще бъдат гонени само дами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *