Рут Колева: Който гледа „София ден и нощ“ е пошъл простак и няма вкус!

Рут ядосанаРут Колева се опълчи срещу хилядите критики за участието й във формата „Звездни стажанти“.

Тя разясни с прочувствено обяснение към феновете си, че думата „риалити” не значи „буквално“, а самите предавания, наречени „риалити“ са доста далеч от реалността. Излъчват се само определени моменти и определени кадри и по този начин не можеш да придобиеш представа за истинския характер на човека.

Тези думи явно бяха отправени към Марта Вачкова, с която Рут е на нож.

В стажантския формат двете си разменят непрекъснато обидни думи къде в очите, къде зад гърба. Марта хитро пуска противничката си по пързалката, съгласява се привидно с решенията й, а след това я критикува зад кадър и невинно обяснява, че искала да помогне, имала идеи, но никой не я слушал. И никой не я използвал по предназначение като комедийна актриса.

Рут пък гледа да изпъкне навсякъде, винаги е в главната роля, пее, играе и го прави повече за собственото си его, отколкото за отбора. Заради нея отборът губи вече трети път, но това не й пречи. Тя не се притеснява да противоречи и на мениджера Шарлопов и то с доста неуважителен език.

На нея не й пука кой какъв е, каква е била културата на страната ни преди тя да се роди. Нехае за факта, че не знае култови актьори и филми, че всеки сам по себе си има място в този формат и е направил нещо за България. Интересува се как ще се представи тя и колко фена още ще забърше във Фейсбук, както и дали новото й парче ще е успешно.

В типичния си стил Рут обвини за ниската гледаемост на предаването – зрителите. Те не оценявали предаването,  пошлостта била завзела ефира и нивото на продукциите рязко спада. Затова тя не гледала телевизия.

„Най-гледаното предаване в момента е „София ден и нощ“, точно затова и не гледам телевизия!“ – изхвърли се Рут.

Да, риалити-сапунката не е от най-качествените продукции, но има едно безценно качество – забавлява, лека е за гледане и преглъщане… И най-важното – от „София ден и нощ“ не блика злоба, завист, перчене, надпревара за симпатията на зрителите, мръсни удари под кръста и всичко характерно за риалити предаванията, в които се събират звезди.

Там в леко комичен стил е представена действителността такава, каквато е, безпътицата, в която се намират младите хора в България… и въпреки тежките моменти – оптимизмът, че всичко ще се оправи.

Докато в „Стажантите“ зрителите не очакват нищо ново, освен кой с кого ще се скара и спорове от типа- „кой е по-голяма звезда от другия“!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *