Шок! Рут Колева цъфна с лилава прическа

Рут лилаваПевицата Рут Колева буквално стресна зрителите  с изключително неадекватна и странна прическа, с която може би мисли, че е по-красива.

Тя не само беше заложила на екстравагантно засуканата коса, ами и я беше вапцала в шокиращо лилаво, като героиня от анимационен филм.

Изпълнителката беше поканена незнайно като какъв специалист в студиото на Нова телевизия. Там тя трябваше  да коментира актуалните теми от последната седмица и да защитава бежанците. Явно темите й бяха казани предварително и тя поне ги знаеше, но по същия начин би могъл да ги коментира и всеки средноинтелигентен човек от улицата.

Но отдавна прави впечатление, че в телевизиите май не се интересуват от интелекта на събеседника, а от външния му вид и от факта колко е популярен или скандален. В случая зрителите не толкова слушаха какво им говори певицата, а гледаха шашнати лилавата й прическа. Някои веднага коментираха, че когато човек няма с какво друго да впечатли другите, прави драстична промяна във външността си и смята, че вече е постигнал нещо ново и има повод отново да се говори за него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *