Шок! Жена на арабски милионер преби Рут Колева!

 Рут пребитаРут Колева е била пребита на наказателен паркинг, съобщи тя в профила си  във „Фейсбук“.

Червенокосата изпълнителка, която в момента за разнообразие е руса,  написа отчаяно  как е била насинена от съпругата на арабски милионер, докато чакала да си плати глобата за вдигнатата от паяка кола.

Пред нея стояли арабин и българка, които крещяла на служителката каква ужасна страна била България, как всички били мошеници и сметкаджии и обирали последните пари от джобовете на хората.

Рут запалила на четвърт и също на английски помолила да не обиждат България и българите, застанало смело в защита на народа си, но в отговор разярената жена преминала на български и започнала да нарича певицата повлекана, накроманка, облечена в дрехи втора употреба.

Рут биячка
Деница

Вбесената певица извадила телефона си и снимала двамата как влизат в колата си, но в това време изскочила жената, хвнала я за косата и я нападнали с шутове и юмруци, докато униформени ги разтървали.

Дамата крещяла знае ли коя е тя, знае ли, че съпругът й е милионер и дипломатическо лице и е инвестирал много в България, а те се изгаврили и прибрал колата му с паяка, а Рут се осмелила да им държи тон.

РутНе съм я била. Само се опитах да й изтръгна телефона от ръката, а тя ме одра и ми скъса гривната, обяснява Деница Михайлова, за която пък й било казано, че е важна за персона във Външно министерство.

Женският бой е записан на видеокамерите, Рут постна снимките с раните и охлузванията си в интернет.

Деница Михайлова пък каза, че Рут обидила мъжа й с думите долен сириец и терорист. И изобщо не я е била, а само искала да й вземе телефона, но певицата я одрала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *