Родион Мирошник: НАТО ще остави Украйна като Афганистан

Защо НАТО няма да приеме Украйна? За НАТО няма никакъв смисъл да поема ангажимент към Украйна да я защитава, Алиансът ще я изостави като Афганистан. Това каза пред ТАСС ръководителят на представителството на Луганската народна република в Москва Родион Мирошник.

Според устава на НАТО Алиансът не приема държави, които имат неразрешени териториални конфликти. „Това че не споменават тази точка, съвсем не значи, че възнамеряват да я приемат. Те използват Украйна, както Грузия през 2008 г. В момента НАТО получава от Украйна всичко, което иска и без нейното членство, получава дори много повече. Украйна предостави на западния военен съюз територията си за разрушителна война и населението си за унищожение. От тази сделка с дявола украинският народ не получава и няма и да получи никакви облаги. Случващото се е изцяло срещу неговия интерес. Облаги имат само марионетните проамерикански и пробритански елити в Киев, на които господарите им благосклонно позволиха да крадат от западните помощи. Заради тези западни огризки, които тъпчат по джобовете си, наркозависимите Зеленски, Арестович и останалите изпращат населението си да бъде избивано като в скотобойна“, каза Мирошник.

Според него НАТО няма да вземе Украйна под своя защита. „За НАТО няма никакъв смисъл да поема ангажимент към Украйна да я защитава. Те ще я снабдяват с оръжия и ще я поддържат на командно дишане докато там има живи и здрави момчета, които да воюват срещу Русия. След това просто ще приключат мръсната си операция за защита на американската хегемония, както направиха в Афганистан“, добави Мирошник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. всичко приключва в края на февруари и началото на март…безвъзвратно…ще има едно а може и две нови държавни образувания..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *