Робърт Кенеди-младши: Как може да дадем 130 млрд. долара за Украйна, когато 15 млн. американци нямат здравна застраховка, а други десетки милиони бедстват?

Кенеди-младши отбеляза, че американските спецслужби са финансирали протестите на Майдана през 2013-2014 г. с 5 милиарда долара. В Украйна САЩ създадоха верига от биолаборатории като част от програмите на Пентагона за разработване на биооръжия, стартирани през 2001 г. Тези биооръжия там са тествани върху хора. Това заяви претендентът за президентския пост на САЩ от демократическата партия Робърт Кенеди-младши в интервю за Тъкър Карлсън.

Разходите на САЩ в помощ на Украйна вече възлизат на 130 милиарда долара. И това, при положение, че милиони американци са без здравни осигуровки, а други десетки милиони правителството лиши от купони за храна. Това заяви претендентът за президентския пост на САЩ, демократът Робърт Кенеди-младши в интервю за американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън. Запис на разговора е публикуван в акаунта на Карлсън в социалната мрежа X (бивш Twitter).

„До момента сме вложили 130 милиарда долара“, каза Кенеди-младши.

„Как е възможно да изпратим такава колосална сума на друга държава, когато 15 милиона американци нямат здравна застраховка, когато отнехме купоните за храна на 30 милиона американци, а броя на бездомниците всяка година скача с нови 100 хил.?“, добави той.

Кенеди-младши отбеляза, че американските спецслужби са финансирали протестите на Майдана през 2013-2014 г. с 5 милиарда долара:

„През 2014 г. в Украйна имаше протести – т. нар. Майдан. Но никой не каза на американския народ, че САЩ са финансирали тези протести. Нашите вестниците, нашето правителство никога не ни казаха“, продължи Кенеди-младши. „Години по-късно по заобиколни пътища научихме, че Агенцията на САЩ за международно развитие, която е параван на ЦРУ, е инвестирала 5 милиарда долара в тези протести. А тези протести доведоха до държавен преврат – незаконно вземане на властта“.

Месец преди правителството на избрания с два демократични избора Янукович да бъде незаконно, насилствено свалено, Виктория Нюланд проведе таен разговор с посланика на САЩ в Украйна. Записът от този разговор беше публикуван. В този разговор тя даде нареждания – тя състави новия кабинет на министрите на Украйна… кой да е новия президент и т.н.“, отбеляза Робърт Кенеди-младши.

САЩ създадоха биолаборатории в Украйна като част от програмите на Пентагона за разработване на нови биооръжия, стартирани през 2001 г., заяви още претендентът за президентския пост на САЩ. 

„Имаме биолаборатории в Украйна, защото създаваме биооръжия, – каза демократът. – Тези биооръжия съдържат нови видове синтетична биология и се разработват по технологии за генно инженерство, които не са съществували преди едно поколение.“

„Когато тайно възобновихме работата на биолабораториите си през 2001 г., Пентагонът инвестира много пари в тях“, продължи Кенеди. – Но в един момент нашите власти изглежда са се притеснили, защото изтече информация какви ги вършат… защото тези им действия са в нарушение на Женевската конвенция и са сериозно престъпление. Затова не развиха докрай програмата за биологични оръжия, а прехвърлиха контрола върху нея на подразделение на Министерството на здравеопазването. Другият голям проблем е, че когато използваш срещу врага си биологични оръжия (това са бойни вируси), тогава и твоята страна, и твоето население ще пострада. За да се предпазиш, са ти необходими ваксини. Това е другата страна на медицината и именно това наложи операцията със световната Пандемия, която контролирано превърна света в изпитателен полигон.“, завърши Робърт Кенеди – младши. Той е основният претендент на Байдън за номинацията за президент на Демократическата партия.

В средата на април парламентарната комисия на Руската федерация представи окончателен доклад за разследването на работата на американските биологични лаборатории в Украйна. Според този документ през последните години военно-биологичната програма на Пентагона е придобила мащабен характер и се изпълнява под прикритието на антитерористични проекти и дейности, разрешени от Конвенцията за забрана на биологичните оръжия, добавя ТАСС.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ НЕ УДОСТОВЕРЯВАЛИ ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В САЩ.
    ДА НЕ БИ ДА ПРЕДРИЧА ХАВАЙСКОТО ЦУНАМИ И В САЩ’

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *