Рекорд! Вижте Колко Килограма Свали Люси Иларионов :

люси иларионов слабЕдрогабаритният Люси Иларионов, който доскоро едва се придвижваше по улиците и се задъхваше при всяко усилие да качи стълби, сега е просто  неузнаваем.

Режисьорът наистина постигна целта си и  слабее с рекордни темпове, след като се подложи на сериозна касапска операция в Турция.

В България лекарите отказаха да изрежат стомаха му, но турските им колеги се съгласиха и сега Иларионов на практика живее без стомах. Това го принуждава да пази строга диета, тъй като може да приема съвсем малко храна, а за поемането й и смилането й вече се грижи част от дебелото черво, което поема тази функция след интервенцията.

ТАЙНАТА ФИРМУЛА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ПАПАТА НА ЩАНГИТЕ ИВАН АБАДЖИЕВ ВИЖ ТУК: ТОП СИЛУЕТ SLIM

До момента Люси е свалил рекордните 60 килограма и буквално не прилича на себе си. Сменил е визията си на добродушен дебел мечок с тази на симпатичен секси мъж, малко по-пухкав от останалите.

Няма ги огромните му бутове, липсват паласките, които доскоро се диплеха по корема му, няма ги дори и румените бузи, които го правеха да прилича на Дядо Коледа.

Режисьорът се е преборил и с високото си кръвно и наченките на диабет и сега се чувства нов човек.

Той до такава степен се е вдъхновил от новото си „аз“, че непрекъснато стои пред огледалото и се наслаждава на формите си.

Освен това е предприел нова решителна крачка в живота си.

Направил е предложение за брак на Ани Хоанг, с която са заедно от четири години.

Крехката певица веднага казала „Да“ и скоро се очаква поредната светска сватба.

ТАЙНАТА ФИРМУЛА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ПАПАТА НА ЩАНГИТЕ ИВАН АБАДЖИЕВ ВИЖ ТУК: ТОП СИЛУЕТ SLIM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Фотошопът яко е играл, няма как да остане така опънато лицето му след такова драстично сваляне на килограми. Поздрави за решителността му!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *