Вижте в какво се превърна съпругата на Блатечки заради изневерите му! Виж Тук:

Блатечки женаДрамите в семейния живот тотално са сринали съпругата на Асен Блатечки.

Крехката и ранима режисьорка Катерина Горанова съвсем се е състарила и е загубила цели 10 килограма от теглото си. Причината е публичният срам, на който любимият й съпруг я подложи и стотиците писания в медиите за любовните му авантюри.

Катерина се беше примирила, че съпругът  й е се*с-символ и няма да й остане верен, но не се беше подготвила за такова предателство като паралелно семейство и грижата за дете от друга жена.

Когато научи, че Диляна Попова е от две години любовница на мъжа й, а отгоре на това е и бременна, темпераментната жена не вдигнала скандал, а просто посочила вратата на любимия си. Блатечки посрамено се изнесе и заживя с Диляна, но бързо разбра, че двамата с любовницата му са остри камъни и няма да могат да мелят заедно брашно.

Катя нямала нищо против да го дели с други, но Попова го искала само за себе си. Затова малко преди да се роди синът му, актьорът се върна обратно при тази, която го разбира и която ме позволява да си разиграва коня, както си поиска.

Той уверил режисьорката, че вече ще бъде примерен мъж и няма да кръшка, а тя от своя страна му простила и си го прибрала обратно.

Дали е кръшкал Блатечки не е ясно, но впоследствие на няколко пъти той ту се връщаше при Диляна, ту си тръгваше. Но пък достойно прие сина си, призна го и започна да се грижи финансово и за второто си семейство.

В момента Катерина е неузнаваема. Само тя си знае колко е преживала и каква болка е трябвало да преглътне, докато хората я сочат с пръст, а тя по неволя е в ролята на измамената съпруга.

Какво е преживяла покрай палавия си съпруг Катерина Горанова издава външният й вид. Наш човек забеляза Блатечки и режисьорката вчера в централно софийско кафене. Вниманието на всички в кафето било насочено към нея. Тя изглеждала отслабнала и изморена. Двойката почти не си говорела. Асен цъкал по телефона си, а Катерина си гледала в чашата. След близо едночасово мълчание, двамата се разделили делово и всеки тръгнал по собствените си задачи.

Как може да погубваш достойнството и живота си заради някакъв шавлив мъж, коментирали със съжаление посетителите на заведението. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *