„Алфа Рисърч“: Рейтингът на Борисов Няма Стигане! Той е Най-Харесвания политик! Виж Наглата Манипулация Тук:

Борисов,Бойко Борисов остава най-харесваният  партиен лидер с цели  32.6%  одобрение.

Работата му през последния месец кара все повече хора да го харесват, но си навлича и врагове, твърди витиевато проучване на агенция „Алфа Рисърч“.

Според герберската социологическа агенция „естествено и логично одобрението за ген. Румен Радев пада, на Първанов също, а на Корнелия Нинова си остава без промяна“.

А ето и цифрите: Одобрение за Бойко Борисов- 32,6 %, Татяна Дончева- 19 %, Корнелия Нинова- 18,5 %, Георги Първанов- 18,3 %…

Интересно как и къде е било проведено въпросното проучване. Не искаме и да си помисляме, че служителите на Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч“ са си нагодили числата или че са звънили да питат хора само в партийните офиси на ГЕРБ.

Цялото телевизионно натрапване на Дончева от екрана и шумното й лансиране в медиите от кръга „Капитал“ и присъдружните им електронни страници в комбинация с лъскавите билбордове на парламентарните избори преди 2 години й донесоха резултат от малко над 1% . А сега 19 %?!?

Колкото и грешки да прави, Корнелия Нинова е доказана фигура в лявото пространство и да бъде изпреварена от Дончева е все едно „Трабант“ да изпревари „Мерцедес“ S-класа.

Проучването буди и много други въпроси. Като например: Защо социологическата агенция не показва какво е одобрението на Борисов като министър председател, а само като партиен лидер.

Може би за да извадят най-високата цифра одобрение, което може да събере Борисов! И как не, след като мнение по въпроса какъв е Борисов като партиен лидер могат да изкажат само членове и симпатизанти на ГЕРБ. И най-вероятно „Алфа Рисърч“ са интервюирали в проучването си предимно ГЕРБери.

Няма логика и да се прави сравнение и съпоставка между политика Бойко Борисов и ген. Румен Радев, който не е политик, а все още само кандидат за президентския пост. Доскоро Радев беше шеф на авиацията и като надпартиен военен не е имал право на никакви политически изяви. За да манипулира до крайност населението в полза на спонсорите си от ГЕРБ „Алфа Рисърч“ умишлено не съобщава процента одобрение за Ген. Радев, но в същото време твърди, че хората го подкрепяли по-малко, каквото и да значи това. По-малко в сравнение с кога?

Пак според „Алфа Рисърч“ намалялата подкрепа за Румен Радев се дължала най-вече на „безспорната му вина за разрива между БСП и АБВ! 

Но пък странно, пак Радев способствал рейтингът на Корнелия Нинова да се запази същия, а да не се сгромоляса, като този на Георги Първанов.

От патриотите само Каракачанов има одобрение от 20 процента, докато Сидеров и Валери Симеонов са съответно с по 13 и 4,5 % одобрение.

Всички политици от РБ са с под 10 процента доверие.

С две думи – когото и от реформаторите да изкарат на амбразурата, ще падне от първия залп.

Това изследване е направено, за да внуши на народа, че по-голяма сила от ГЕРБ няма и че изборите вече са решени.

От кумова срама, а и да запази все пак някакво доверие в електората, както и в достоверността на платеното си от ГЕРБ проучване, от агенцията твърдят, че Президентът на България ще бъде избран едва на втория тур. Но там ще спечели ГЕРБ и то категорично.

И ние от Skandalno.net, без да сме социолози, също можем да кажем, че ще има балотаж.

Самият факт, че за участие на тези избори са се регистрирали 20 кандидат-президентски двойки, от които половината – лица, подставени от ГЕРБ, е показателен, че стратегията на управляващите ще е да разпиляват гласовете на недоволните, които са над 85 % от населението на България. В надпреварата за прилъгване на недоволни избиратели и отклоняването им от гласуване за сериозна опозиционна партия бе включена дори колоритната двойка Митьо Пищова – Радо Шишарката. 

А че процентът одобрение, който „Алфа Рисърч“ дава на Бойко Борисов, е брутален и добре заплатен фалшификат, е сигурно! Няма как един човек всеки ден да се излага по телевизията с безумни изцепки, да се обръща като ветропоказател, да се държи на международни срещи като на сбирки в кварталната кръчма и в същото време да бъде толкова харесван.

Или народът тотално се е опростачил и мре да бъде заливан с премиерската помия от дебелашки и селски изцепки, или резултатите за подкрепа са тотално нагласени!

А може би изследването цели да подготви хората за манипулациите, които ще се случат на изборите.

ГЕРБ все още няма кандидат за президент, но ще спечели, тръбят социолозите.

Борисов пък уверено се удря в гърдите и казва, че когото и да издигне – ще бие другите кандидати.

Сякаш ще се изграе мачле, тенис, или народна топка, а няма да се избира държавен глава.

Георги Марков без да иска тези дни каза, че при шеф на предизборния щаб като Цветан Цветанов, победата на ГЕРБ му е в кърпа вързана.

Какво намекна платеният бивш ДС агент?

Някой прочете ли между редовете?

Че не българският народ ще избере президента, а Цветанов.

Остана ли и един българин, който още да не е разбрал, че тези, както и последните 10 избора в България са пълен фарс и манипулация?

Съмняваме се.

Лошото е, че всеки път ни правят на маймуни, а ние си мълчим. И те наглеят все повече и по-безбожно!

Докато някой ден не ни съобщят, че „рейтингът на диктатурата ГЕРБ е стигнал 100 % одобрение! И продължава да расте…!

… а народът с песни и танци шества към урните…“ към траурните си урни! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Тeзи проучвания са фалш защото се анкетират скромна брйка хора. По същия начин една кефла във фейсбук събира лайкове. Въпросът е друг прави впечатление че години наред дпс е трето при подобни проучвания. Как се получава това като уж скромния брой анкетирани са на случаен принцип? Колко да е случайно все да ти излизат сметките от фалшифицирания в последствие вот?

  2. Не гласувайте бе хора, да нямат бюлетини за подправяне! Не е задължително, никой не може да ви задължи да гласувате! И при Тодор Живков не беше задължително и сега не може да бъде! Не им се вързвайте, че ще има графа „ЗА НИКОГО“. Щом е за никого, защо тогава трябва да гласуваме? За да има материал за подправяне!

    • Тая кака от цик нали ви каза не е важно дали сте гласували а кой брои билютините. Цели чували останаха необработени билютини и сега чак признаха под сурдинка че имало в списъка и починали избиратели без срама моите починали родители бяха в списъците да гласуват въпреки нашето настояване да бъдат махнати. ОСТАВКА на борисов и мафията герб…

  3. дАВИ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ „алФА РЕСЪРЧ“СЪЗНАВАТ, ЧЕ НАРОДА СЪЗНАТЕЛНО И МАСОВО НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ БЕЗКРУПОЛАН АЛЧЕН ИДИОТ. и ВИЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ РАБОТА ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ВИ ПЛАЩА ЗА СКАЛЪПЕНИТЕ ВИ АНКЕТШ.

  4. Лижете му задника на този паразит борисов и ще видите дали някой ще ви вярва на дъртите лъжи гадни престъпници от алфа лъжи хайде въз знаем че боко ви плаща едната ръка мие другата а двете алфа лъжи и престъпници

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *