РАЗТЪРСВАЩ Коментар на топ юриста Борислав Цеков: УНИЩОЖАВАТ ни, за да Настанят МИГРАНТИТЕ на Меркел в нашите земи!

Безразборното клане на добитък в Странджа и Ямболско, за да се изпълнят уж евродирективите, заради все още недоказана епидемия от африканска чума, разкриха за пореден път уродливата същност управлението на ГЕРБ – евроугодническа шайка, която изпълнява безропотно заповедите на Брюксел, без грам критичност. А липсата на критичност означава едно – предателство към народа. Дори не си направиха труда да поговорят с фермерите, да им обяснят мерките, които предприемат. Нищо такова – полиция и разни мними ветеринари (цигани в бели гащеризони) плъзнаха из набелязаните села и почнаха да колят козите и овцете наред, без значение болни ли са, здрави ли са.

Ето как известният юрист Борислав Цеков коментира варварството в Странджа и Ямболско: 

„Пълно безхаберие на българските власти, които са пропуснали срокове и процедури за установяване и овладяване на кризата в Странджа, за да не се стига до сегашната вандалщина. И безмозъчно подчинение на плутокрацията от Европейската комисия.

Този гнусен коктейл е причината за Странджанското клане. Хвърлиха и жандармерия срещу хората, за да угодят на Брюксел и да прикрият грешките си… Колко правилно каза преди време Пловдивският митрополит Николай по повод исканията и заплахите на ЕС: “Защо ще ни глобяват, да започнат направо да ни убиват“.

Е, вече започнаха. Със странджанските Белчо и Сивушка. Перфидни са. Знаят, че отнемеш ли на бедния българин козичката и кравичката, убиваш душата му. И те убиват. След няколко години в обезлюдените и обезбългарени територии ще настанят мигрантите на Меркел. Ще им подарят българска земя, български домове… Докато не станем чужденци в своите градове и села. Джендъристан.“

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Крайната цел на европейските господари не е да избият овците и козите и да настанят мигрантите на Меркел в България, а да завладеят земята на България. Не мога да разбера обаче коментариите на по-горните коментараджии в които за всичко обявяват ограбеният и изнемощял народ. Защо не хвърлят вината върху тези, които подариха „свободата и демокрацията“ на българския народ, който вследствие на тази свобода изпадна в нечуван глад и мизерия. Дори по време на турското робство българите живееха по-добре.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *