Пламен Пасков: Ето Кой СПЕЧЕЛИ от АФЕРАТА с Чумата и Избиването на здрави животни! Сензационно Разкритие! + ВИДЕО

Пламен Пасков- известен общественик и политик, е по професия ветеринарен лекар. Ето как той коментира чумата по дребните преживни животни, която доведе до избиването на хиляди глави добитък, без да е ясно болни ли са, ако са болни – от какво точно, здрави ли са и налага ли се изобщо да бъдат евтаназирани.

„Това, което ще напиша, пак няма да се хареса на много хора. Но пробвайте да кажете и покажете – кое не е така, и как е, ако не е така.

Започвам:

1. Това избиване на дребните преживни (овце и кози) в Странджанско няма никакви ветеринарно-медицински основания. Като ветеринар го твърдя, и с този албум и с други подобни съм в състояние да го докажа във всеки съд.

2. Чумата по дребните преживни беше непозната, неизвестна, и несъществуваща в България от десетилетия. По-точно: минимум от средата на 50-те години на 20 век. Защото съществуващата ветеринарна служба и организация на ветеринарното дело профилактираха, изключваха, и не допускаха появата не само на тази тропическа болест, а и на 80% от това, което се учеше в курса по обща и частна епизоотология (заразни болести).

3. Чумата по дребните животни е ТРОПИЧЕСКА болест, най-разпространена в Западна (бивша френска) Африка.

4. При заразяване (а такова няма – има съмнения и подозрения от френска лаборатория) животните не се избиват. Серумират се с хипер-имунен серум (който си го произвеждахме в „страшния лош соц“) и си работи. Животните, които са в контакт, или са в региона, но нямат признаци на заразяване, се ваксинират. Поясът е от 60-100 км за България. И пак няма избиване. Защото избиването на животните при тази болест не решава нито един ветеринарен въпрос.

5. Следователно, избиването на животните в Странджа сега, преди, и избиването на кравите преди броени години с повода „нодуларен дерматит“ няма ветеринарно-медицински основания. Няма и хуманно-медицински основания. Няма и икономически основания, ако не броим унищожаването на поминъка и компенсацията на собствениците за икономика. Понеже това си е анти-икономика. Следователно, това не е здравен, не е хуманитарен въпрос, и не е икономическо решение. То е чисто политическо.

6. Кой има интерес?
Нямат интерес животните.
Нямат интерес стопаните.
Нямат интерес даже и ветеринарите, въпреки, че те са машата за това действие.
Няма интерес държавата (каквото и да е останало от нея). Нямат интерес дори и външно-управляваните „управляващи“. Те са наясно, че това са само главоболия и проблеми, при това – с достатъчно „видими резултати“ за населението и народа. И реакция (от народа) вече има.

Единственият, който има интерес, е този, който иска българската земя да се обезлюди, за да бъде „изкупена“ за безценица, или просто взета и заселена. Тоест, потенциален или вече действащ завоевател, колонизатор, и подобните на тях. Другите, които имат косвен интерес, са търговците на продукти от животински произход. Техният бизнес от това само ще се подобри. И те като правило са именно мултинационални и/или офшорно-регистрирани компании.

7. Виновни ли са Румен Порожанов, ГЕРБ, и Дамян Илиев като шеф на БАБХ? Да, безусловно. Това е вината на палача, изпълняващ заповедта на краля да отсече главата на брат, роднина, сънародник. Те го правят.

Дали получават някакво нездраво удоволствие при това, или страдат от угризения, е въпрос без значение, защото крайният резултат е чудовищен за хората там и в България.

8. Може ли тази беда да бъде решена и предотвратена в бъдеще? Може, но при условие достатъчното наличие на народ, който иска това да стане, наясно е с личния си и национален интерес, и е готов на действия за това. На организация.

Народ трябва, не население!“

Автор: Пламен Пасков

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=E0uP1wAM2mg

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Др Пасков, вярвам в правотата от публикацията ви. Безспорно интерес от тази гавра с българското население в Странджа е планирано от нашите „българоубийци“, во главе с ББ! Това правителство не само продава интересите на народа, разпродаде държавата, а сега посегна и на обезлюдяването на цели територии от нея. Крайно време е народа да застане лице в лице с тези мерзавци и се отърве от тях.

  2. Возвание

    Стефан Стамболов

    Ей, народ поробен,

    Що си тъй заспал?

    Ил живот свободен

    теб не ти е мил?

    Дойде време, дойде час

    иго да строшим.

    Хайде, хайде, хайде,

    на бой давървим,

    стига, стига толкоз

    в Влашко да стоим!

    Паши, чорбаджии,

    заптии, кадии,

    келяви султани кръвта ни пият.

    Дойде време, дойде час

    да им отмъстим!

    Хайде… и пр.

    От гърци-владици

    ти се оттърва.

    Но мръсни турци

    вирнали глава,

    чернят ти живота,

    тъпчат ти честта.

    Дойде време, дойде час

    да им отмъстим!

    Хайде… и пр.

    Ха, народ поробен,

    подигай глава!

    Да станеш свободен,

    да смажеш врага!

    Дойде време, дойде час,

    хайде… и пр.

    Че като надвиеш

    твоя заклет враг,

    ти ще придобиеш

    нов, честит живот,

    пълен със свобода,

    пълен с добрина.

    Дойде време, дойде час

    иго да строшим!

    Хайде, хайде, хайде,

    на бой да вървим,

    стига, стига толкоз

    робство да търпим!

    Търново, юний 1873 г.

  3. Нинова да не спи, ами да ни поведе в борбата с българоубийците! Стига с нейните смешни вотове на недоверие! Впрочем, кой я сложи начело на БСП тая пчеличка, дето хвърка от цвят на цвят?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *