Ути Бъчваров Погнуси Зрителите: Обичам да Коля Животни и да Измъчвам Кучета! Виж Тук:

Ути облещен Ути Бъчваров, който обича сам да лови мръвката си, заради хобито си да убива животни, шашна виповете с признанието, че обожава варварския ритуал, наречен „тричене на кучета“.

Дебелакът с наслаждение разказа пред облечената в кучешки костюм Лили, че в родното му село Бродилово все още правели тайно обичая, въпреки, че от пет години той е забранен от прокуратурата и обявен за криминално деяние.

Събирахме се всички и гледахме винаги ритуала. Кучето вие, докато го въртят над водата, на*ира се… Но според мен това му е полезно, защото така се пречиства, а за нас, зрителите, е страхотно преживяване.

Обичаят идва от древни времена и според мен разните му там природозащитници се престараха, като го забраниха. Той носи здраве и берекет, пък и е интересна и мъжка гледка“, разказа с наслаждение Ути.

Ути убиецДебелият готвач отиде и още по-далеч в зловещия си разказ пред зяпналите съквартиранти. Той обясни, че обожавал да стреля по животни за удоволствие, За щастието да ходи на лов не само у нас, но и в чужбина, си плащал солидни суми пари. След което картинно описа как поваля животното, как му реже гърлото да изтече кръвта, а след това с остър нож го разфасовал.

Жените изохкаха гнусливо, а той ги попита с ирония: „Да не мислите, че месото пристига в тарелки направо в супера? Има си професия „колач“, във всяко село е имало по един сърцат мъж, който е колел животните. Иначе как ще станат на луканки и пържоли? Умението е да намериш артерията и да забиеш ножа, или направо да отрежеш гърлото.

След демонстрираните от Ути Бъчваров цинизъм и безсърдечие, вълна от възмущение се надигна из социалната мрежа! А Албена Вулева открито призова Ути да бъде разфасован!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. И този тлъст изрод още го държат в Брадъра. Вън добиче гнусно, човекоподобно!

  2. Работата е там,че всички месоядци го правят ,но не пряко! Колят им животинчето,изкормват им го,мелят го на кайма,слагат им го в чревце и им го предлагат в магазина!Всъщност те,също убиват с лакомията си за мръвка.В Китай,Виетнам,Лаос и други източноазиатски райони кученцата са особено харесвана храна,котките са на особена почит в Калабрия.Дали ти го убиваш или караш друг да го убие ,та ти да го изядеш, е почти идентично.Конското пък е основна съставка на някой немски колбаси.Ванга го е казала: – Човечеството трябва да стане вегетарианско ,пък тогава ще стане и по-добро и по обичащо!

  3. Доста йезуитско ми се струва,да твърдиш,че обичаш животните , а в същото време да си ги слагаш в чинийката!Не е морално оправдание да твърдиш,че ….те (животните), се развъждат ,за да се храним с тях.Много икономики се крепят на животновъдството,както фармацията на перманентно болните, а и печалбите не са за изпускане!Всичко опира до безмерната лакомия на свръхбогатите,които ,въпреки очевиднат
    а заплаха за планетата ,не спират с добива на нефт и газ ,не допускат нови технологии за енергопроизводство и въобще по този начин човечеството върви с „рогата“напред срещу себе си!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *