Владимир Путин Взривяващо: Западът със Секретен План да Изличи 3 млрд. Души от Планетата! Останалите живи ще бъдат Роби! Виж Тук:

Путин Валдай 1В заключителното си слово, на последното за годината пленарно заседание на Международния дискусионен клуб „Валдай“, руският президент Владимир Путин заяви, че „неговата страна не се стреми към „Глобално Господство, нито към Конфронтация с някого  или към Завладяване на други държави.

Тъкмо обратното: САЩ  е държавата, която още преди 25 години се отказа от равноправен диалог с другите страни и започна военна експанзия по света.

Владимир Путин подчерта, че Съединените щати грубо погазвайки устава на ООН, вече четвърт век нападат и разрушават суверенни държави, като Югославия, Либия, Ирак и Сирия, създавайки невероятен кървав хаос , в който загиват милиони  невинни хора.

По думите на Владимир Путин, сега САЩ и Запада, в някакъв необясним, ирационален сатанински транс, продължават да повтарят своите исторически грешки, опитвайки се да създадат от Русия, „Образа на врага“.

Това им дава формален повод да приближават все по-плътно до границите на Русия и да я затрупват с хиляди тонове оръжия.

Без да искат, тези дни експерти от влиятелния американски военен мозъчен тръст – корпорация Ранд, потвърдиха думите на Путин. Те „прогнозираха“, че ако Русия нападне Естония или Латвия, то НАТО нямало да може да се противопостави на тази „експанзия“, и затова НАТО трябвало да струпа още повече войски и оръжия по границите на Руската федерация??!

Има ли тук нещо неясно? САЩ повтарят старата тактика на Хитлер, който струпваше войски по границите със СССР, и в същото време пропагандата му тръбеше за необходимостта от „ликвидиране“ на „комунистическата заплаха“.

Днес, дебелобузестите чичковци от Запада, този път декорирани не с пречупения кръст, а с гащи на райета и звезди, отново, за кой ли път, поемат своя обречен „Дранг нах Остен“ -поход, водени единствено от алчността да надиплят в джобовете си колкото е възможно повече злато и пари, без да се интересуват от сигурната гибел на милиони и милиарди невинни души по планетата.

На фона на тази увеличаваща се военна истерия на Запада, руският президент Владимир Путин, предупреди за последен път партията на войната в Щатите, че този път военните действия няма да се водят само на територията на Европа.

Този път и територията на САЩ ще бъде унищожена!

Неслучайно миналата година изплуваха „секретни“ разработки на директора на руския Институт за геостратегически изследвания, доктора на военните науки, Константин Сивков. Той предупреди още тогава САЩ, че  „великата“ им държава, може да бъде унищожена и без употреба на ядрени оръжия. По простата причина, че най-големите градове на щатите са  разположени на брега на океана и в разлома Сан Андреас в Калифорния. В тези две точки е съсредоточено 78 % от населението на САЩ със съответстващия процент икономика. И е достатъчна една мощна вълна цунами, предизвикана по изкуствен път, за да унищожи почти цялото население там.

Друг начин за неядрена смърт грози САЩ, заради нестихващата  вулканична дейност в сърцето на страната – националния парк Йелоустоун. Тлеещият вулкан там може всеки момент да избухне и без външна помощ от друга държава. А ако се предизвика изкуствено избухване на вулкана, пораженията за Съединените щати ще са  ужасяващи и катастрофални.

Неслучайно руското министерство на отбраната съобщи тези дни  за успешно проведеното  изпитание на хиперзвуковата ракета с ядрени бойни глави „Сармат“, наречена  на шега, „Гуд бай, Англия!“, защото е способна да унищожи два пъти, островната държава.  Тя не може да бъде спряна дори и от най-съвършената противоракетна отбрана, понеже лети в космоса, с невероятно висока скорост и когато ядрените бойни глави се разпръснат, те променят непрекъснато своята траектория, под немислими досега ъгли и градуси, така че никоя противоракетна установка да не може да ги засече и да им противодейства.

Тоест, каквато и война да предизвикат САЩ, военната им мощ ще бъде унищожена, и криещите се из противоядрените бункери, хладнокръвни убийци на народите,  и вдъхновители на евентуална кошмарна Трета световна война, ще бъдат изровени от там като плъхове и наказани за престъпленията си срещу човечеството.

Ако USA атакува Русия, тя ще се изправи срещу Руската Мощ и Гневът на хората от целия свят.

Защото изстрадалото човечество се нуждае от мир. И най-после, в лицето на Владимир Путин и Русия, то намери своя водач, по трудния път към един Нов свят,  без войни и насилие! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Моите комплименти към г-н Иво Македонски !
    Чета го с удоволствие защото поднася истинската информация, която е еквивалент на друга такава в чуждестранни неподкупни медии.
    Има надежда докато Ви има !

  2. ДА, крайно време е човевеството да бъде освободено от тайното управление на него и света, със седалище – федералния резерв в САЩ, чиито крайни интерес и цел са създаване на световна финансова империя, а хората по света да бъдат финансово-зависими от тях роби.

  3. Ако си направите труда да прочетете книгата“не пипай тази книга“от немския писател Ян ван Хелзинг/ЗАБРАНЕНА В ГЕРМАНИЯ ще ви се изясни сегашната ситуация в света и ролята на САЩ.Русия ще се опита да се противипостави – дано успее.

  4. САЩ се страхуват от Русия,най-вече ги е страх от военната им мощ, въпреки разпада на СССР,руската военна мощ се развива.

    • Страх ги е най-вече от това,че Бог е на наша страна!Помни ли някой изявлението на един от шефовете на НАТО швед?! Той каза:
      „Православието и неговите фанатични последователи са ВРАГ НОМЕР ЕДНО за западната цивилизация!…“
      Сравнява ни със мюсюлманите едва ли не – а аз, и никой в ума си човек , не би намерил и едно общо нещо между тези заседнали в 7’ми век примитиви човекоядци,на които вече им разрешиха при голям глад да ядат жените си(който се съмнява да прочете изявлението на главният мюфтия на Мека)
      и Православните Християни!!!

      • изтриха ми линка със статията,но напишете следното:
        Главният мюфтия на Саудитска Арабия отрече да е разрешавал на мъжете да ядат жените си
        –––––-
        копирайте и четете ;)

      • ЗАЩО НИ ИСКАТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА,КАТО НЕ Я ПУБЛИКУВАТЕ???!!

  5. Игра на големите.
    Тази игра, наречена „властване над света“, за съжаление винаги е била съпроводена с много смърт
    В крайна сметка и тези, които я играят също умират, нооо… богати.
    Безсмислието в нашия свят е извън границите на осъзнаване.
    Искрено вярвам, че Владимир Путин не защитава само Русия, но същевременно ще опази и останалия свят от изкуствено взривяване, водещо до гибел на планетата ни.
    Това естествено няма да стане без помощта на извънземни добронамерени сили, което всъщност личи от космически разстояния.
    Света на САЩ и света на Русия са се преместили и в небесата. Там обаче САЩ е вече губеща, така че скоро това ще блесне и тук на земята.

  6. от време оно големите държави са се боричкали за световно надмощие! имало е войни , победи и поражения! остава само един логичен въпрос:
    с оглед на това че нашите тъпи политици в миналото винаги са заставали на губещата страна дали и този път няма да е така и вместо да се измъкнат хитро и да не заемат ничия страна нашите малоумници с купени дипломи няма да ни наврат в конфликта и после да си понесем за пореден път последствията от тяхната некадърност!!

  7. Президентът Владимир Путин е абсолютно прав за всичко ,но трябваше да спомене също така и войната в Виетнам ,в Корея ,бомбите в Хирошима и Нагасаки и не на последно място Афганистан ! Много хора по света тълкуват понятието за Афганистан ,че Русия е водила инвазионна война в Афганистан ,но истината я знаят малцина ,а именно ,че Русия отстояваше своите граници от талибаните ,които безскрупулно вършеха злодейства с години в Афганистан ! В Русия също е имало подобни разбойнически групи,било то в Киргизия ,в Чечня и в други републики ,но благодарение на РФ на Русия ,бързо бяха овладявани ситуациите ,с бързото им изкореняване на подобни бандитски групи ! Днес ,една част от светът ,застават срещу политиката на Путин и Москва ,но дано да не дойде ден ,в който Русия да трябва да освобождава за 3-ти път светът ! Светът ,не е оцелял ,защото се е смял ! Оцелял е ,балгодарение на милионите жертви от страна на руският народ ! За което ,никога няма да върнат жеста на Русия ! Небалгодарни души е имало и ще ги има ,докато свят съществува ! Никой не говори за злодействата на САЩ ,колко милиони невинни погубиха по целия свят ,но ,когато Русия вече днес е готова да се самоотбранява и има нужното въоръжение и капацитет ,западните империалисти показват за кой ли път ,своето безочие и хулят руската страна ,а ТЯ Е СВЯТА ! РУСИЯ Е БОЖИЯ СТРАНА И НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ НАД НЕЯ !БОГ Е С РУСИЯ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ! ЗАЩОТО ,БОГ ВИЖДА ВСИЧКО И ВСИЧКИ И Е НА СТРАНАТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ ! А ,БЕЗБОЖНИТЕ ,ЛИЦЕМЕРНИТЕ ,НЕБЛАГОДАРНИТЕ ,ИНТРИГАНТСТВАЩИ СТРАНИ ,ЩЕ ПОГУБИ С ЛЕК ЗАМАХ НА РЪКАТА СИ ! СЛАВА НА РУСИЯ ! ДА ПРЕБЪДЕ МИЛИАРДИ ГОДИНИ В СВЕТЛИНА И МИР ! ХОРА ,ПОДДЪРЖАЙТЕ РУСИЯ ! УТРЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО ! ЗА ВСИЧКО …!

    • Съгласен с всичко почти!Бог ненавижда неблагодарниците!И да – Бог е на страната на Православните негови народи!Ще станем свидетели на това,как Бог помага – свидетели на чудесната Божия Помощ на Русия,защото светиите казват – „…В тази война няма да воюват Русия срещу САЩ и запада , но Бог срещу сатана!!!Внимавайте , на чия страна ще сте вие!!!…“

  8. ЕС вместо да изпълнява указанията на САЩ за продължаване на санкциите срещу Русия, да ги прекрати и заедно да противостоят на политиката на САЩ за световно господство. САЩне могат да се развиват без поддържането на военни конфликти навсякъде по света. На Русия трябва да се помага, защото с това помагаме на своите държави.

  9. много ги е страх от този Путин, пустите хамериканци.
    що помия и глупости се изляза по негов адрес. Единственият, който има гръбначен стълб и им казва да си е.ат майката…

  10. Путин е Божи човек,спуснат в точното време и на точното мя
    сто за спасение на човечество
    то.Той е изпратен с тази ми
    сия на Земята и го знае.След
    ва начертания му път.Бог с не
    го и всички нас.

  11. АЗ СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН СЪС ТОВА КОЕТО Е КАЗАНО ТУК ТОВА СА ДУМИ СЪС СВЕТОВНО ЗНАЧЕНИЕ И ЧОВЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА ГИ ПОМНИ ЗА ВИНАГИ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ СЪС ЦЕНАТА НА ВСИЧКО. ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ. ПО ДОБРЕ 250000000ЗАГИНАЛИ ОТКОЛКОТО ТРИ ММИЛИ ДА И ПОВЕЧЕ НАРОД.!!

  12. Путин и Русия , руските бойци, са единствената сила, която може да ни помогне да се оттървем от мюсюлманското нашествие. Тази напаст е най-тежка за християнския свят и американците не могат и няма да я спрат, защото все още не могат дори да проумеят какво зло е това.

  13. Американците не могат и няма да спрат ислямската нападат, защото не могат да проумеят дори какво зло е това?! Извинете, вие от детската градина ли се включвате? Американците не знаели? Аферим.

  14. НАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ, НАШИЯТ БОГ, Е ВЗЕЛ СЪДБАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ВЕЧЕ ВЪВ СВОЙ РЪЦЕ. Със повишаване на вибрациите на планетата ни и на духовните хора, за преход към петото измерение, всичкото зло, ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНО, ОТ ПЛАНЕТАТА НИ.
    Освен това, големите земетресения, ще потопът голяма част от американският континент, във океана. И това, ще стане много скоро.

  15. ИСКАМ НАЦИОНАЛНИЯТ ФЛУ ДА ДЪДЕ ПОСТАВЕН НА МОЯТА СТРАНИЦА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *