Вижте Защо Торнев и Роро Изхвърчаха от ВИП Брадър! Само тук:

Ж и РЖоро Торнев и Роро изхвърчаха от Къщата на ВИП Брадър на двойните елиминации в снощния лайф.

И на двамата им стана видимо криво, защото те определено знаеха как да я играят тази игра и тайно се надяваха да станат любимци на зрителите. Но българинът винаги е на друго мнение от очакваното, затова и двамата се озоваха вън.

Номинираните бяха четирима – Ути, Борислав, Роро и Жоро. По логиката на играта изглеждаше, че ще си тръгнат първите двама, но зрителите гласуваха за… вторите двама.

РорВ Роро те съзряха типичният нагаждач и лицемер. Като пчеличка той прелиташе между двата лагера и тичаше да докладва на ухо какво говорят едните за другите и обратно. Показваше среден пръст на Миглена, когато усети, че е слаба. Но щом мадам „Искрено и лично“ заздрави позициите си в къщата,  я взе на ръце  и игриво почна да я пощипва по дупето. Утешаваше Емануела, но я номинираше, за да угоди на по-силния лагер. Гонеше зли духове със свещи и тамян и призоваваше ангели и архангели, а на гърба на якето му грееше надписа „Луцифер“. И на последно място – онанираше вечер в леглото си, а хората се чудеха накъде да гледат и как по-ефективно да си запушат ушите.

Пълна противоположност на хаотичния водещ и контактьор с духове беше Жоро Торнев. Той пък се показа като толкова праволинеен и категоричен, че не отстъпи нито за миг от принципите си, които дразнеха всички. Борбата му с чалгата се свеждаше единствено до Емануела, но беше я захапал така стръвно, че обиди цяло едно поколение българи, които харесват тази музика. Борбата му с цигарения дим изглеждаше справедлива, но прекалено свадлива и дребнава.  Фактът, че не одобрява абортите го превърна в досаден проповедник и мъж, който не зачита правото на жената на избор да стане ли майка на нежелано и необичано дете, или да махне зародиша още в първия месец. И понеже гласуват повече жени, Жоро изхвърча!

Да не говорим за ултимативния му тон, който често преминаваше в крясъци.

Торнев бесенБългаринът не харесва нито безгръбначни мъже като Роро /ако изобщо е мъж/, нито патриархални типажи като Жоро, които са като коне с капаци, не виждат, че има друг свят, не го приемат, смятат за меродавни само собствените си представи и се стремят на всяка цена да ги наложат на другите.

Продуцентите също видяха, че и Торнев, и Роро нямат какво повече да дадат на зрителите и дали с реален вот, или без, се разделиха без съжаление с тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *