Разкритие: Ирина Тенчева и Цецка Цачева в Шокираща връзка! Виж Тук:

Ирина грижовнаВ мига, в който никой не очакваше, Майката на къщата Ирина Тенчева бе изгонена от ВИП Брадър и се нареди на незавидното девето място в класацията на виповете.

Дамата, която тичаше подир всички, строяваше ги, поучаваше ги, переше им гащите дори, заповядваше им какво да ядат и какво не, със строг поглед следеше в чии уста потъват всяко парченце кашкавал и всяка лъжица леща, внезапно си замина и съквартирантите най-после си отдъхнаха, че могат да си намажат по една филия с лютеница, без да се притесняват, че някой ще ги навика.

„Не мога просто без да се грижа за хората. Това е в мен и се чувствам длъжна да ги карам да се чувстват добре“, призна Ирина в ефир. В превод обаче това означава: Контролирам всичко, не мога да понеса някой да прави нещо на своя глава, без да ме е попитал! Нервирам се, ако изпусна нещата от контрол, затова държа всички да ми се подчиняват. Това поведение на Ирина Тенчева не само показва патологично властния й характер, но загатва и за болестно състояние, коментираха зрители. А съквартиранти признаха, че наистина се е грижела за тях и им е била като майка, но понякога чувствали тази грижа като обсебване и дори задушаване на собственото им „Аз“.

Илина храни ЛилиИрина наистина е най-мразения съквартирант от зрителите и това си личи от коментарите във Фейсбук на страницата на предаването. Този факт продуцентите няма как да го скрият, въпреки, че Ирина се води техен човек. Затова и след дълго главоблъскане как да постъпят, хората на Тупарев решиха да се отърват от нея, докато е време.

Освен това така продукцията пресече слуховете, че готви връзкарката за победител. Мъжът на Ирина, продуцентът Иван Христов и Нико Тупарев са първи приятели и ако Тенчева беше спечелила формата, съвсем щеше да заприлича на шуробаджанащина. По тази причина тя си тръгна девета точно в златната среда – за да не е съвсем позорно отпадането й от ВИП-състезанието.

Ирина наставлява ДесиВ нея сякаш живеят двама души, пишат част от феновете на предаването. Единият – добър, загрижен, мил, отговорен, а другият – избухлив, нервен, крещящ и нараняващ, ако някой посмее да не й се подчини.

Други пък видяха и прозряха съвпадение в изгонването на Ирина от Къщата на ВИП Брадър и позорния изборен разгром на Цецка Цачева.

cecka123

Явно България не обича самозванците, които най-нагло се самообявяват за майки на Къщата, за майки и бащици на нацията… и изобщо – натрапеното майчинство! Българинът обича естествените и честни хора! И е готов да ги приеме както с предимствата, така и недостатъците на характерите им. След 26 години път през нищото, българинът е страшно уморен от демагогията и популизма, както в политиката, така и в шоубизнеса. Развяването на лицемерната и лъжлива грижа за човека срещна своя отпор! Ето затова Цецка Цачева позорно загуби изборите, а Ирина Тенчева бе изхвърлена от зрителите на ВИП Брадър! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *