Срив! БОРИСОВ ПОДАВА ОСТАВКА след Балотажа! ЦРУ Оттегли Доверието си от ГЕРБ! Виж Тук:

borisov_cruВсе повече  черни мълнии  се стоварват от небесата върху внезапно лишената от „императорска“ корона, каунеста глава на Бойко Борисов. Доскорошния герберски  „патриций“, удостоен от САЩ със званието „Полубог на България“,  вече със страх поглежда нагоре към небосвода и се чуди, защо  така изведнъж върху му се стоварват всички Божии наказания.

Дори  началниците от Държавния департамент на САЩ, му отказаха подкрепа, и се изплъзнаха като змиорки от прокъсаното серкме на окаяния, употребен и изхвърлен от всички премиер-неудачник. Визираме новината отпреди седмица, тиражирана само от един вестник и два сайта, за срещата на Борисов с американския посланик, след която Бащицата хлътна в резиденцията си в Бояна и три дни се кри от медиите. А после излезе с посърнала физиономия. Дааа, очевидно САЩ и нейното всевластно ЦРУ са оттеглили доверието си от Борисов.

Но така е! Който седи на два стола, неизменно пада на земята.  А най-куриозното е, че „тъпоумният интригант“ Борисов, се опитваше да седи не на два, а на четири стола. Заиграваше се с Вашингтон докато проси милост от Москва, пиеше кафе с Местан, пращаше свои протежета на конгресите на Ердоган, и толерираше циганския барон цар Киро.

Само че, за да играеш такава сложна игра, освен да си родоотстъпник и мерзавец, се иска и много ум и политически усет. И ако първите две качества Борисов ги притежава в изобилие, то останалите напълно липсват у банкянския хитрец. С „финеса“ на  слон в стъкларски магазин, Борисов опитваше да промуши тромавото си туловище в гнусливите кръгове на западния „елит“.

И естествено – не успя. Там никой не го иска, защото той не е един от тях и никога няма да стане. Колкото и да се стараеше. Колкото и да прЕдава и прОдава интересите на родината си. За западните хиени той бе просто необходимата носна кърпичка, която употребяваш, а после изхвърляш в кошчето.

Така, хитреца Бай Ганьо Борисов, който се опитваше да стане свой сред чужди, окончателно и безвъзвратно стана чужд сред своите.

Но защо все пак проектът на Борисов, наречен с гръмкото име ГЕРБ, се провали с гръм и трясък?

Ами, ПЪРВАТА причина бе, че в съвременната, напрегнатото, почти военно противопоставяне между двете Супер Сили – САЩ и Русия, няма начин да слугуваш и на Вашингтон, и на Москва. А Борисов се опита да прави точно това. Да лавира между двете мощни държави. Да се усмихва на едните и да намига на другите…

Само че маската на двуликия Янус, която Борисов бе надянал, не се хареса на никоя от двете страни. Можеш ли да правиш бизнес или политика с човек, който казва едно, след час го опровергава, после започва да ломоти нещо съвсем друго…? Селските хитринки,  предизвикват само отвращение.

Но лошото не бе толкова в хитрините. И големите хитруват. Това, което и западняци и руси не можаха да понесат, бе невероятния и безочлив слугинаж на Борисов. Безгръбначното и раболепно изпълняване на всяка заповед.

И знаете ли защо всички ненавиждат политическия слугинаж? Защото винаги остава съмнението, че този, който днес слугува на теб, утре със същия плам ще изпълнява заповедите на твоите врагове. Затова всеки гледа да изстиска бързо каквото може от такива слуги,  и после да ги изрита по-надалеч от себе си.

ВТОРАТА, и далеч по-важна причина за сриването на ГЕРБ, бе липсата на каквато и да било КАУЗА. Борисов не знаеше какво да прави, с какво да се бори, на кого да е приятел и с кой да е опонент. Ако не броим за кауза самоцелния му стремеж към властта и парите, разбира се!

Никой не уважава хората, които нямат своя позиция и не отстояват никакви възгледи. Особено пък такива, които хем имат претенцията да бъдат водачи на своите народи, хем не знаят накъде да ги поведат.

Липсата на смислена, народополезна цел, бе основния недъг на Борисовото „управление“. И заради това, „Форбс“ Го нарече „дълбоко посредствен, тъпоумен интригант“.

ТРЕТАТА, и най-важна причина за краха на Бодигарда, бе липсата на уважение и пълното незачитане на своя народ. Фактът, че в началото на първия му мандат народът му даде своето доверие, много бързо главозамая Борисов и той си помисли, че е най-умния, най-великия и незаменим „вожд“, а всички останали са „лош човешки мат*риял“.

Но възгордяването на „човека от Банкя“, бе по-малкото зло. Най-лошото бе, че той не заложи на България, не направи нищо, за да възроди икономиката на страната и така да подобри стандарта на живот на хората. Точно обратното: В началото на втория си мандат хитрецът от Банкя изтегли 30 милиарда заем, за да се хвали, че увеличил заплатите. Обаче не каза нито дума как разрушената българска икономика и оголелия български народ ще връща този заем.

Пренебрегването на НАРОДА винаги има фатални последици за властниците. Казвам това, за да си го сложат като обеца на ухото, тези, които ще дойдат след Борисов.

За да не ги сполети и тях, помитащият всичко по пътя си, ГНЯВ НА НАРОДА! А колкото до Борисов – ако отърве затвора, да се счита за късметлия! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Май,все още са бая мераклиите да гласуват за креатурата на „тъпоумният и посредствен интригант Борисов“.Както го определя ФОРБС, по поръчка естествено на ЦРУ! По всичко личи, че присъдата, вече е произнесена!

  2. ПростоКро да лиже подметките на Боко. Единият е само Харвардец, а другият е „доктор хонорис кауза“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *