Ето какво са правили Емануела и Христо в банята – СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ Виж Тук:

emanuela3Жадните за информация, коментаторите на ВИП Брадър не можаха да сдържат болното си любопитство и още щом Емануела се появи на разпит снощи в прекия ефир, веднага я попитаха какво точно се случи в банята, където се залостиха с Христо.

„Малко е неудобно да кажа, но като го видях, че пребледня от алкохола и тръгна към банята, се стреснах, че му е лошо и се завтекох към него. Той повръщаше в бидето, а аз се мъчех да му помогна. Успях да го изправя, но тогава той повърна направо върху мен. Олюля се и падна. Вратата изглеждаше залостена, защото той лежеше в цял ръст и я подпираше с краката си. На няколко пъти опитвах да го вдигна, но той е тежък и паднах върху него. После той се надигна с усилия, но пък падна върху мен. И отново започна да повръща, този път настрани! Затова и му казах: „Не, не го прави, моля те!“.   Нищо пикантно не се е случило, просто се напихме. Аз също не мога да пия. А в каква поза бяхме заварени могат да потвърдят всички съквартиранти, които дойдоха да ни измъкват от банята.

emanuela4

Същите думи потвърди и Христо, подложен на разпит от коментаторите. Нищо особено не е станало между нас. Емануела не е злоупотребявала с тялото ми, ако това намеквате. Бях с гръб към нея и повръщах. В началото стоеше облегната на стената и викаше да спра и да се взема в ръце. Но после повърнах върху нея и двамата паднахме.

Емануела призна, че е напила нарочно актьора, за да му натрие носа.

От своя страна той пък призна, че имал по-голямо доверие в себе си и надценил издръжливостта си на алкохол! И сега се чувствал зле, защото предал самодоверието си и не знаел какво да каже на приятелката си след позорната случка.

„Не е било само това- лъжат“, не повярва Емил Кошлуков.

„Защо пък, случва се, аз им вярвам“, сви рамене доста опитната в подобни спиртни ситуации Жени Калканджиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/11fQT0h0h_E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *