Вип Брадър Забрани на Емануела да Излиза от Къщата! Вижте Защо:

0

Емануела двойнаФолк певицата Емануела се превърна в луксозен затворник на Вип Брадър!

До момента фолк дивата се ползваше с много привилегии, уговорени предварително с продуцентите на шоуто. Емануела влизаше и излизаше от Къщата, като волна птичка, но Биг Брадър вече й клъцна крилцата.

По договор, фолк дивата може да ходи на участия по заведенията, които обаче са през вечер. Пак според споразумението, тя има право да се вижда с малкия си син всяка седмица. Отделно от това, фолкаджийката излизала по още доста различни лични поводи.

Като например: Еми имала уверенията на продуцентите, че ще може да празнува рождения си ден на 8 ноември навън с приятели. Както и да присъства на наградите Paradise Lifestyle Awards, за които отдавна има покана. В последния момент обаче, от продукцията й съобщили, че няма да уважат тези й желания. Така, на Емануела й се наложило да отложи купона за рождения си ден, както и да пропусне възможността да блесне на наградите.

Причината за отказа на продуцентите всъщност е доста прозаична – рейтинга на шоуто. След надпиването с Христо Живков и загадъчните им приключения в тоалетната, зрителският интерес към риалити формата скочи двойно. Рейтингът на предаването чупи рекорди, а Емануела е в епицентъра на всяко събитие в къщата.

Фолк дивата не се скатава от скандалите и дори често самата тя ги запалва. Вместо да подвие опашка като Рени и да се скатава в ъгъла, докато отмине бурята, Емануела смело отстоява позициите си.

Фолк дивата с изумрудените очи даде добър урок на префинения актьор Христо Живков. Показа му, че макар да пее по кръчмите, и в очите му да е проста певачка, има много по- силен характер от него. Певицата безмилостно надпи префърцунения актор, свали го на колене в банята и го остави да се гърчи в интелектуалното си унижение.

Емануела не цепи басма и на останалите съквартиранти. Скастри Вальо Михов заради опитите му да я опипва. И най- демонстративно се обръща на другата страна, когато Ирина Тенчева  започне да й морализаторства. А това тотално вади от кожата „най- добрата майка“.

Емануела показа, че е силна жена и не се страхува да изказва мнението си, както и да поставя всеки на мястото му. А това радва зрителите, които отдавна не бяха гледали толкова ярък образ в шоуто. Единственият съюзник на фолк дивата в къщата е госпожа „Искрено и лично“, която е същински интелектуален терминатор. Двете дами разпердушиниха мнимата „интелигенция“ в къщата, като извадиха на показ лицемерието, егоизма, страха, маниплациите и липсата им на справедливост.

Въпреки споразумението Емануела да не остава до края на шоуто, след бързи преговори с Митко Пайнера, Биг Брадър увеличи хонорара на певицата, само и само да вършее в Къщата до финала, за да сваля маските на ВИПовете, като не им спестява горчивата истина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lS3AUBsVCCU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *