Кремена Халваджиян най-после намери себе си – Стана Фризьорка! Виж Тук:

Кремена ХалваКремена Халваджиян най после послуша Людмила Захажаева.
В миналия сезон на ВИП Брадър снобеещата и представяща се за дизайнер на висша мода Кремена бе наречена презрително „фризьорка“ и „шивачка“ от цапнатата в устатата майка на Албена Вулева. И сега явно съпругата на Магърдич е решила, че има резон в думите на възрастната руска госпожа.
Стилистката на Гала тази седмица открива салон за красота, който ще носи нейното име. Там тя лично ще върти ножицата, а ще й помага известен коафьор.
Салонът ще е точно срещу известен МОЛ в квартал Лозенец и вече е оборудван и готов да посрещне клиенти. Той е обзаведен в кичозен бароков стил, подобно на кичозния дом на стилистката.
А клиентите са осигурени отсега. Всички участници от форматите на мъжа й ще бъдат фризирани там, а който има излишни пари, ще бъде обслужен срещу баснословна сума.
Зевзеци се питат дали след откриването на салона Кремена ще оправи и собствената си прическа, или ще продължи да ходи артистично рошава с коса, която сякаш не помни какво е гребен. И глава, наподобяваща ритана зелка.
Това не е първото бизнес начинание на Кремена.
Тя има бутик за дрехи, които само най-смелите се престрашават да облекат, а освен това продуцентшата притежава и модерен ресторант, където празнува семейните годишнини или организира партита с помощта на мъжа си.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8LpQJo7-YGM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *