Селяк ли е?! Маги Халваджиян изписа името си върху седалките на баровската си Лимузина! Виж тук:

Маги загорялМаги Халваджиян  подкара лимузина, която можеше да мине просто за хубава и скъпа кола, ако тщеславието му не беше толкова голямо, а егото – още повече.

На седалките на колата арменецът е поръчал да бъдат избродирани собствените му инициали! Това разкриха папараци от жълт вестник, които тръгнали по следите на продуцента.

Луксозното БМВ на Магърдич явно е изработено по поръчка, или поне е доплатено за допълнителни екстри. На седалките са избродирани буквите МН, естествено на латиница, защото колкото и да се прави на патриот, Магардич си е един завършен соросоиден неолиберал. Въпреки, че е завършил цирковата академия в Москва, той има вила в Италия,  пробутва на българските зрители западняшки боклучави продукции и е напълно космополитен човек, както сам се определя от време на време.

Маги лимузинаАвтомобилът на Халваджиян е удобен, икономичен  и  може да се ползва само  от богаташ с голям гараж, тъй като е доста дълъг.

Според хора от голямото добро утро, за изработката на поръчковата лимузина се чака няколко месеца, направата й струва доста пари, които за обикновения българин са недостижима мечта.

Трябва наистина да имаш голямо его, за да си избродираш името на седалките на колата, коментират  хора от светските среди. А ние от Skandalno.net допълваме, че освен това трябва да си и изключително див и самозабравил се селянин!

Те смятат, че Маги се е главозамаял от успехите си и най-вече от парите, които взима от продукциите, пробутвани по Нова тв.  Той е от най-добре печелещите продуценти и не го крие.

Когато продуцира едно шоу в него задължително стилист е съпругата му Кремена, хореограф – снаха му Алекс, а оператор – синът му Бедрос. Не за друго, ами за да остават парите в семейството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *