Циркаджията Маги Халваджиян купи ново шоу- звезди ще скачат като маймуни

маги хал10 звезди в продължение на три месеца ще поемат пред очите на публиката различни  предизвикателства, които  самите те изобщо не са предполагали, че  могат да преодолеят.

„И аз го мога“ е поредният  международен формат, който съчетава шоу и страх, забавление и жестока  конкуренция и най-вече зрелищност. Десетте участници  ще поставят на изпитание своята психическата и физическата издръжливост, сръчността си, умението да се контролират и да се преструват, за да докажат на себе си и на зрителите, че не се страхуват  от неуспеха, имат смелост, а шоуто и тръпката от неизвестното е над всичко за тях.

Във всеки епизод на доста зрелищното риалити ще наблюдаваме на живо в ефира на Нова телевизия по пет различни  предизвикателства, представени от професионалист. После всеки от участниците  ще трябва да си избере един от номерата, който  да изпълни пред журито  и публиката.

Звездите  ще имат по една седмица време да репетират изпълнението с помощта на специалисти и да извадят максимума от себе си. За едно и също изпълнение ще се състезават по двама участника, а след това журито ще определи кой от тях се е справил по-добре. Така претендентите за най-добро изпълнение ще останат пет.

След това всеки член на журито ще елиминира  по още един играч,  докато останат двама финалисти за вечерта. Естествено няма да се размине без СМС-и и зрителите ще имат последната дума  за определяне на седмичния фаворит. Всяка седмица участниците ще трупат точки, които ще се сумират на финала, където  големият победител ще бъде само един.

Шоуто „И аз го мога“ се върти с голям успех в Италия, Испания, Бразилия, Мексико, Португалия, Румъния и Русия.

Продуцентът Маги Халваджиян, чиято първа професия е цирков артист, е откупил правата и  вече е подбрал състава на продукцията. Няма смисъл да подчертаваме, че тя ще започне да се излъчва през март и то в деня, в който по Би Ти Ви ще тече „България търси талант“. Това е отмъщението на арменеца за Слави, който пое талантите.

А какво става с „Големите надежди“? Едно типично българско шоу, в което пееха дечица? Маги обеща втори сезон, но внезапно замълча. Явно звезди, гълтащи  огън и ходещи по въже, ще са по-интересни от откриването на таланти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Къде му остана арменското обещание за „Големите надежди“? Детето ми цяла година се готвеше да отиде на кастинг, а кастинг нямаше! То най-лесно да крадеш чуджи предавания и да ги продуцираш. Мозък не е нужен!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *