Изхвърлиха Петя Буюклиева на бунището за звезди

1

Петя шапка наказанаПетя Буюклиева изтегли късата клечка в конкурса за песни и скечове в Ол старс и се класира на последно място с песента „Баба ми е фаталната жена“.

Разбира се, ако там имаше нормално жури, тя нямаше да е на дъното, но за зла врага оценител на изпълненията беше монтанският мачо Емил Каменов, който грам не разбира от музика, освен ако това не е чалга.  Унижената певица не само трябваше да се примири с последното място, но и да отиде на бунището за звезди, където да изкара нощта, като клошар.

Петя видимо едва успя да се пребори със себе си. Първата й мисъл беше да си грабне багажа и да напусне. Аз такова унижение не мога да понеса. На 55 години съм, имам мъждене на сърцето, лесно се разболявам, кръвното ми е високо, пия по една шепа хапчета, трябва да си пазя гласа, защото с този глас изхранвам семейството си, нареждаше тя и се мяташе като уловено в капан животно. Дамите се втурнаха да й помагат да навлича дебели дрехи, а тя се мръщеше на всяка, а когато се стигна до предоставените от Брадъра шапки, гнусливо ги отблъсна. Миришат на пот, на мръсотия, поне да ги бяхте изпрали, аз ще хвана въшки тук, изплака певицата.

Накрая се навлече с каквото можа и застана примирена вън, а съквартирантите я наобиколиха да я утешават и й носеха чай и нещо за хапване. Това пък силно обиди младата певица Пламена, която изкара 24 часа с Христо в същото бунище, а вместо да й съчувстват, съквартирантите вътре си спретнаха купон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pRhmeo6cLEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Аз пък получих мъждене на сърцето от тая нейна фатална баба с която ми досажда 30 години.На сметищетоооооо!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *