Шок! Зуека и Рачков си залепиха страстна целувка уста в уста

Тату2Какво ли не прави Маги Халваджиян и и подчинените му в името на рейтинга и съответно печалбата. 

Поредният напън да се докаже, че „Като две капки вода“ е шоу номер 1 беше преобразяването на Зуека и Рачков в руския хитов дует „Тату“. Тях двамата никой не ги кара да пеят, а само да водят, но продуцентът ги принуди да си изберат един от три дуета и да нагорещят обстановката.

Талантливите актьори изобщо не се препънаха от задачата и изпяха „Нас не догонят“ възможно най-смешно и фалшиво, дегизирани в къси полички, тричетвърти чорапки, еднакви блузки и връзки. И за да бъде картината напълно завършена, двамата вплетоха устни в страстна целувка, като героините в дуета.

Нека говорят за нас, защото ние сме номер едно, призова и Маги Халваджиян, който си беше приготвил цяла реч към жълтите медии. В нея заяви, че е корумпиран, че събира пари от СМС-и за себе си и внучето си, че няма стилист вкъщи и няма кой да го подстриже и среше и че жълтите медии го дебнат под лупа и още днес ще напълнят страниците си с него.

След това пък реши да обясни, че се шегува и призова, ако има един катаджия, но когото е дал десет лева подкуп, да му се обади.

Зрителите така и не разбраха защо са необходими тези прочувствени речи, но за сметка на това журналистите, за които бяха предназначени, разбраха. В момента Халваджиян е разкъсван от критики, че затри детското предаване „Големите надежди“ и попари надеждите на талантливите хлапета, че изблъска от ефир любимото на много хора предаване „Денсинг старс“ и на негово място пробута продуцирано от него циркаджийско шоу и че буквално превзе ефира на Нова телевизия.

Това негово триумфиране в ефир накара много хора да се запитат – как и защо стана така. Няма ли други продуценти, или семейство Харваджиян се е венчало за Нова, като добавим и „Господари на ефира“. И по кой начин се случва това, тъй като единственият известен в България начин е с пари под масата.

Без да твърдим за каквито и да било пари и маси и ние питаме – къде е „Денсинг старс“, къде са пеещите дечица и що за странен монопол е наложила определена фирма в национална телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Голямо лигавене, големи оправдания. Карайте си шоуто, на който му харесва, ще го гледа. Не е нужно като Халваджиян на ръце да ходите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *