Алекс Сърчаджиева: С Иван сме неудобни на много хора

Алекс танц1Алекс Сърчаджиева сподели горещо, че се гордее с любимия си Иван Ласкин, и е на мнение,  че да се казва истината в очите е сила, която малцина притежават.

Аз знам, че живея с много достоен и честен човек. И двамата сме такива. И точно  затова не сме много удобни на останалите. Сега хората се страхуват да чуват истината, а истината непременно трябва да се казва, защото така се живее най-лесно. Ние например, като нещо не ни харесва, ставаме и си тръгваме. Казваме това, което си мислим, и продължаваме смело напред, вместо лицемерно да хвалим всички, за да се чувстват комфортно. Но тогава ние ще се чувстваме некомфортно.

Актрисата е категорична, че най-важното нещо за нея в живота е дъщеря й София.

„Най-смисленото и мило нещо е детето ми, защото само децата остават след нас, друго не остава. Затова човек не бива да си къса нервите за глупости“, споделя още тя.

Сашка призна, че мисли за второ дете. „Колкото повече деца, толкова по-хубаво!“ е нейното мото.

В интервюто си обаче деликатно премълчава защо напусна Театъра на армията, от какво се издържат с Иван, огорчението си, че тази година няма „Денсинг старс“ и тя не е водеща, а това означава десетки хиляди лева по-малко в семейния бюджет.

Любопитно е и че този път не лансира идеята си да се махне от страната и да отиде да живее в чужбина, понеже най-после се сети, че няма какво да работи там, освен да мие чинии. И понеже Иван няма да се хване за чиниите, ще се наложи да ги мие тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *