Валери призна: Не обичам вече Николета!

Валери НикВалери Божинов най-после проговори  за раздялата си с плеймейтката Николета Лозанова. Той призна, че всичко между тях вече е приключило и няма чувства към нея, даже не я обича.

След като и двамата стигнахме до решението за раздяла, съвсем  очевидно е, че не я обичам. Аз не мога да живея с човек, към когото вече нямам никакви чувства, откровен е футболистът.

Валери все пак настоя да уточни, че не той е източникът на излезлите слухове и информации за раздялата им.  Обаче бил притиснат от различни писания  и хипотези и се наложило да излезе с официално съобщение във Фейсбук. „Да, с Николета взехме решение да се разделим!“.

Божинов каза, че още няма подадени документи за развод, обаче скоро и това ще се случи, просто сега е зает и няма време.

Предполагам, че ще разтрогнем брака си по взаимно съгласие, за да няма много шум и писания в медиите, казва Валери.

Той се зарече, че няма да прави циркове и няма да тръгне на война с жената, която е обичал и която го е  дарила с дете. По същата причина никога не съм говорил и срещу Алисия, защото тя е майка на сина ми, категоричен е футболистът.

Явно Божинов иска да се отърве от Николета тихо, което означава, че ще му струва много и ще й даде голяма част от имотите и парите си. Но в името на мира, той е готов и на това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *