Шок! Жена на 52 се преквалифицира от машинописка на проститутка

проститутка52 годишна жена, която през последните 25 години е работела единствено като машинописка, внезапно  се преквалифицира в проститутка.

Любопитната случка станала  в Сърбия – в град Нови Сад. Съкратената  машинописка останала без работа и започнала да търси различни  варианти да се изхрани. Тя  пускала обяви по  вестниците и интернет, но нищо подходящо не се появявало. Дори местата за чистачки бил заети. „Търсих си работа къде ли не, непрекъснато ходих на интервюта, но веднага  ме отрязваха, след като кажех на колко години съм“, споделя жената.

Тогава тя решила, че или трябва да умре от глад, или да се преквалифицира. Забелязала, че има много обяви, пуснати от жени, че извършват се*суални услуги  и почти на шега пуснала подобна. Внезапно открила, че към 52-годишното й  тяло има голям интерес и за нейно учудване то се търсело много повече от досегашната й професия. Никой не я късал на интервюта, никой не придирял за годините й, никой не й посочвал вратата.

„Клиентите на подобни услуги са най-често  богати младежи или делови мъже, които искат да се отпуснат дискретно и без ангажименти. И  двата вида  са хора на възраст от 18 до 60 години и нямат никакви рекламации, плащат си и с отиват“, разказва жената, чието име  остава в тайна, тъй като сега работи под псевдоним.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *