Шок! Кремена Халваджиян се появи на парти по нощница

КременаПоловинката на продуцента Маги Халваджиян – Кремена, е  известна  с екстравагантния си външен вид и собствен странен стил на стил на обличане, но сега успя да задмине самата себе си.

Дизайнерката, която беше наречена от майката на Албена Вулева „онази рошава арменка“  буквално се оля тези дни  в желанието си да бъде по-интересна и да прилича на момиченце, каквато не е. За купона за годишнината на заведението си тя  появи полугола на партито в чест на неговия юбилей.

Кремена, която наскоро стана баба, се беше барнала в  къса прозрачна  рокличка, която в началото всички взеха за нощница, взета от собствения й магазин  за еротично бельо и изобщо не приличаше на дреха, която е подходяща за жена на нейната възраст и с която може да се отиде където и да е.

Макар да е почти двойно по-възрастна от снаха си – адреналинката Алекс, свекървата  не слезе от дансинга цяла вечер, а поради липсата на сутиен към шармантния тоалет, прелестите й баха опознати изтънко от посетителите  на цялата дискотека.

„Нямаше нито наметка, нито жилетка, нито сако. Цяла вечер подскачаше напред назед в неглижето, все едно си е  сама вкъщи, без изобщо  да се притеснява от стреснатите погледи на посетителите. Знаем,  че иска да се прави и да мине за по-млада, но това вече беше прекалено. Нещата трябва да се правят с мярка и не би било  лошо да се поглежда в огледалото, преди да излезе вечер на заведение, защото просто  става за смях“, коментираха част от шокираните поканени на партито по случай третия рожден ден на заведението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Таз година без сутиен, догодина без гащи! Хаирлия да е! Една жена като забогатее и се самозабравя. А на снимката виждам някаква баба по комбенизон.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *