Христо Сираков кани гости на разваляне на годеж

Христо Сираков БилянаЕ, щом толкова хора са напирали да дойдат на сватбата ми с Биляна и са разочаровани, че събитието няма да се състои, тогава ще ги поканя на специално парти и ще го нарека „разваляне на годеж“, каза шеговито Христо Сираков.

Той явно вече се е посъвзел от удара, който годеницата му нанесе с изневярата си с Благой Георгиев и вече говори за събитието като за нещо незначително. Не сме правили никакъв годеж, каза изненадващо той. Направо това звучи несериозно. Направихме едно събиране на приятели да се повеселим. Аз не се сгодявам толкова бързо, с Биляна живеехме едва няколко месеца задено.

Ицо наистина научил, че е рогоносец от телевизията и папарашката снимка с целувката между Благо и Биляна. Той твърди, че се огорчил, но не се изненадал особено. Казал й да си изнесе багажа веднага и тя го послушала. Оттогава не се били ни виждали, ни чували. Не я зная какво прави сега, тя отрече да ми е изневерила, каза, че Благо й е просто приятел, но дори да й бях повярвал, щях да стана за смях на цяла България. Все едно. Нашата връзка беше едно забавление без никакви ангажименти, обяснява бизнесменът.

Обяснението на Биляна е различно. Тя продължава да твърди, че не е любовница на футболиста, но признава, че се отегчавала със Сираков. Била млада, живеело й се  , ходело й се по дискотеки, а той искал да стоят вкъщи и да гледат телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *