Отварачката призна: С Гущеров съм заради парите му!

Мара Отварачката бръснатаМария съвсем откровено си призна, че живее с Гущеров заради парите му.

Много е логично, обясни тя. Ако той не беше богат, нямаше да се срещнем. Аз не ходя на места, където хората си броят левчетата в джоба. Така че шансът да срещна някой бедняк е нулев. Срещам и много богати хора, но те пък не ми допадат по един или друг начин. Трябваше нещата да се съчетаят. Човекът да има пари и да ми осигури живота, на който съм свикнала и в същото време да ми е приятно с него.

Мара не била чак такава материалистка, тя искала и чувства, а от страна на Гущеров те били налице. Тя също била много привързана към него и особено много харесвала очите и усмивката му, ако изключим банковата сметка.

Красива съм, имам възможност да избирам, известна съм, затова избирам най-доброто, казва със самочувствие певицата. Освен това да не забравяме, че имам и дете и за него също трябва да избрирам най-доброто.

В момента всички шумят около Мария, тъй като тя сътвори поредния скандал в гилдията. Без да ходи на участия и без да се напъва особено, тя получи място в турнето на „Планета“, а Глория и Ивана бяха отсвирени. Всички разбраха, че мястото й на турнето не е поради заслуги, а защото Гущеров е платил на Митко Димитров.

ВИЖ ВИДЕТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *