Мика покани 500 гости на рождения си ден, без Аръков

Мика СтоичковаМика Стоичкова смята да замени сватбата с Иво Аръков, която се канеше да вдигне, с рождения си ден. Тя поканила скромната бройка от 500 приятели, което да уважат събитието.

Щерката на Камата направо призовава близки и далечни познати и бивши колеги да станат съпричастни с нейния празник. Оказва се, че той съвпадал с мисията на живота й – да помага на хора в беда. Затова тя съчетала розовото парти, както го нарича с желанието си да помогне на онкоболните деца.

Вашето присъствие ще ме направи щастлива, защото то ще означава шанс за децата, пише вдъхновено на страницата си във Фейсбук рожденичката. Тя призовава всеки да даде дарение за каузата й, като за целта ще има специална кутия. Така на гостите ще се наложи да се охарчат два пъти – веднъж за дарение и веднъж за подарък.

 Ще се радвам да бъдете мои гости на партито ми, като най-големият подарък за мен ще бъде вашето присъствие и вашето дарение, пише откровено тя.

И обещава  добро настроение, за което  ще се погрижат най-хитовите БГ изпълнители. Те пък щели да пеят, за да съдействат на каузата й.

Запознати с подобен род прояви обаче критикуват Мика за решението й. Рожденият ден е нещо лично и не бива да се използва за благотворителност. За нея се прави отделно парти, но явно Стоичкова не е сигурна колко хора биха дошли на него.

В светските среди вече усилено шушукат, че Мика се изръсила с над 10 бона за купона и по-скоро родителите й. Иво Аръков не е сред поканените, въпреки че уж останаха приятели след раздялата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *