Гущеров плати турне на Мара, гилдията бясна

Мара ОтварачкатаГлория и Ивана не успяха да влязат в списъка на участниците на тазгодишното турне на „Пайнер“ в страната, но Мара Отварачката е вътре.

Как няма да бъде, като тук не става дума за заслуги, а за пари, а тая се намърда в турнето с парите на любовника си, съскат колежки. Пълно безобразие! Това са само част от коментарите по адрес на Отварачката, която е щастлива, че пак е в центъра на събитията и вече стягала багажа си за лятното турне.

Откакто се е залюби с богаташа Гущеров тя категорично отказва участия и не иска  да весели пияни клиенти в клубовете по малките часове. Обяснението й било, че  иска да прекарва повече време с дъщеря си, да й помага, да я възпитава и не смята да спи през деня, за да работи  през нощта, а детето да стои без всякакъв контрол.

Разбира се,  истината е съвсем друга – Мария вече няма нужда да ходи по клубовете и да прави живи участия, защото напълно разчита на кесията спонсора си. Той пък финансирал нейни клипове и те непрекъснато цъфва с нещо ново и снимано от професионалисти на пазара.  Така че параграфа дали има нова продукция и дали тази продукция е гледана, певицата напълно отговаря на критериите.

А дали ще ходи по кръчми, или ще чака  любимия си вечер засмяна и натъкмена си е изцяло неин избор, щом има достатъчно пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. e kakwo losho ima w towa

    iad gi e , che sa dobre horata

    imal pari, pomognal i

    nali mu e jena

    na baba mi li da pomogne

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *